16 Kasım 2018 Cuma

"VATANDAŞI AYRIŞTIRAN BAŞKAN OLMAYACAĞIM"

MHP AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜMMET AKIN, İLÇE BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİDEN OLURSA OLSUN İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞACAKLARINI SÖYLEDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı ilk ve tek açıklanan isim olan Ümmet Akın, ziyaretlerine devam ediyor.
Her gün bir ilçeyi ziyaret programına alan Akın'ın bugünkü durağı Türkiye'nin önemli çilek üretim merkezlerinden Sultanhisar oldu.
Ümmet Akın'ın Sultanhisar ziyaretine, MHP İlçe Başkanı Tolga Burhaniye, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.


ÇİLEK ÜRETİCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Akın, Sultanhisar'da ilk ziyaretinde çilek üreticileriyle buluştu.
Çilek üreticilerinin sorunlarını dinleyen Ümmet Akın,  "Yıllık 60 bin ton çilek üretiminin olduğu bir yerde çilek üreticilerinin birlik olması gerekiyor. Çilek üreticisi ürününü ucuza satmak zorunda kalmamalı. Ben bu işi kaliteli ve liyakat sahibi kişilerle doğru olarak yapmaya talibim. Benim Büyükşehir Başkanlığımda köylünün ve çiftçinin üretimi en iyi şekilde değerlendirilecek. Bunun için grup üretici kooperatifleri kuracağız ve köylünün üretimini en iyi şekilde değerlendireceğiz. Et ve süt üreticisinin emeğinin karşılığını almasını sağlayacağız." dedi.


"VATANDAŞIN SORUNLARINI İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇÖZECEĞİZ"

Sultanhisar'daki işyerlerini kapı kapı dolaşan Ümmet Akın'ın bir sonraki durağı kapalı pazar yeri oldu.
Pazarcı esnafının ve vatandaşlarla tek tek tokalaşan Akın, hemen herkesin halini hatırını sordu.
Akın burada vatandaşların soruları üzerine yaptığı açıklamada. "Hiç bir zaman vatandaşı ayrıştıran, kafanızı karıştıran bir belediye başkanı olmayacağım. Belediye niçin var? Vatandaş için var. Bu türden karmaşıklık yaratan, ayrıştıran sorunları benim dönemimde yaşamayacaksınız. İlçe belediye başkanı hangi partiden olursa olsun. İşbirliği içerisinde vatandaşın hizmetinde olacağız. Bu şehrin sorunlarını inanan insanlarla çözeceğiz. Başarımızın altında yatan temel unsur budur." şeklinde konuştu.

SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

Ümmet Akın Sultanhisar'daki ziyaretleri sırasında, ilçe kaymakamı Rasim Belge ve İlçe Emniyet Amiri Talat Afşar'ı makamında ziyaret etti ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Ümmet Akın'ın Sultanhisar'daki son durağı sanayi sitesi esnafı oldu.
Burada sanayici esnafını tek tek dolaşan Akın, onların sıcak ilgisiyle karşılaştı.

(HÜSEYİN IŞIK)