15 Ocak 2019 Salı

AZBAZDAR'DAN BAHÇELİ'YE ZİYARET

CUMHUR İTTİFAKI'NIN SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELİĞ AZBAZDAR MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Aydın Cumhur İttifakı'nın MHP'li belediye başkan adayları genel başkan Devlet Bahçeli'nin hayır ve dualarını almak için makamında ziyaret etti.
Ziyarete, Söke Belediye Başkan adayı Beliğ Azbazdar, Efeler Belediye Başkan adayı Ümmet Akın, Nazilli Belediye Başkan adayı Haluk Alıcık, Germencik Belediye Başkan adayı İsmet Akın, Karacasu Belediye Başkan adayı Zeki İnal, Karpuzlu Belediye Başkan adayı Hilmi Dönmez ve İncirliova Belediye Başkan adayı Gürşat Kale katıldı.
Ziyarette, MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve İl Başkanı Burak Pehlivan da yer aldı.

BAŞKAN ADAYLARI GÖREV ÖNCESİ GENEL BAŞKAN BAHÇELİ'NİN HAYIR VE DUALARINI ALDI

Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve İl Başkanı Burak Pehlivan'ın önderliğinde Ankara çıkarması yapan Aydınlı başkan adayları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.
Genel başkanlarının hayır ve dualarını almak için geldiklerini belirten heyet üyeleri, seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardı.
Adaylarla sohbet eden Genel Başkan Bahçeli, Aydınlı adaylara başarılar diledi.
İl Başkanı Burak Pehlivan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada,  “Cumhur İttifakı adaylarımızla birlikte Liderimiz Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendiyi ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldık. Kendileri tüm Aydınlı hemşehrilerimize selam ve muhabbetlerini ilettik" dedi.

(HÜSEYİN IŞIK)