16 Temmuz 2018 Pazartesi

ÜNLÜ SANATÇI YAYLAKÖY'DE KASAP OLDU








































ÜNLÜ SANATÇI YILDIZ TİLBE'Yİ KUŞADASI'NIN YAYLAKÖY MAHALLESİ'NDE KASAP TEZGAHININ ARKASINDA GÖRENLER BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞIYOR 

Türkiye'nin önemli pop müziği sanatçılarından biri olan Yıldız Tilbe, uzun yıllardır Kuşadası'nın Karaova Mahallesi Efes Evleri'nde kendi adını taşıyan sokakta oturuyor.
Tilbe, evinin ihtiyaçlarını da yöre esnafından karşılıyor.
Et ihtiyacını Söke-Kuşadası Karayolu üzerinde bulunan Yaylaköy'den karşılayan Yıldız Tilbe ile kasabı arasında yıllar içerisinde güzel bir dostluk oluşmuş.

ÖNLÜĞÜ GİYİP TEZGAHIN ARKASINA GEÇİYOR

Yaylaköy'de yaklaşık 38 yıldır kasaplık yapan kasap Osman Ertan'ın dükkanına her gelişinde onunla sohbet eden ünlü sanatçı, zaman zaman tezgahın arkasına geçip yardımda bulunuyor.
Ünlü sanatçıyı elinde satırla kasap dükkanında gören tatilciler ise, büyük şaşkınlık yaşıyor.
Tilbe ile vatandaşlar arasında keyifli diyaloglar da yaşanıyor.
Vatandaşlarla sohbet eden usta sanatçı, kendi elleriyle hazırladığı etlerin satışını yapıyor.
Söke - Kuşadası Karayolu üzerinde yaklaşık 38 yıldır kasaplık yapan Osman Ertan, ünlü sanatçı ile yıllara dayanan dostluklarının olduğunu belirterek; "Yıldız Tilbe uzun yıllardır et alışverişini benden yapıyor. Dükkana geldiğinde eline satırı, bıçağı alıp kendi siparişini kendi hazırlıyor. Zaman zaman onu bu halde gören vatandaşlar ilk anda gördüklerine inanamıyor. Sonra ise çok güzel anlar yaşanıyor." diyor. (HÜSEYİN IŞIK-NUMAN ÖLMEZ)