16 Temmuz 2018 Pazartesi

"AK PARTİ'NİN AYDIN'DAKİ BAŞARISI ÖDÜLLENDİRİLDİ"

AK PARTİ AYDIN MİLLETVEKİLİ MUSTAFA SAVAŞ, 24 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE VEKİL SAYISINI 4'E ÇIKARAN AYDIN'IN BİR BAKANLIK VE BİR DE KOMİSYON BAŞKANLIĞI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ak Parti MKYK Üyesi ve KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş yaptığı açıklamada, “24 Haziran Seçimleri sonrasında AK Parti Aydın genelinde vekil sayısını 4’e çıkarırken, elde edilen bu başarı Aydın'a bir Bakanlık dışında bir de Meclis Komisyon Başkanlığı getirdi” dedi. 
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin fiili olarak yürürlüğe girmesiyle yeni bir dönem başladığına işaret eden Savaş, "Bütün ilgili kurum ve kuruluşlarımızda bu değişikliğe ayak uyduracak şekilde önemli yenilik ve düzenlemelere gidilmiştir. Bunlar tarihi adımlardır. Bu bilinçle, yeni yasama döneminde Gazi Meclisimizde partimizin Aydın milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyon Başkanı olarak, elimden gelen tüm gayreti ortaya koyacağımın ve bu görev layıkıyla yerine getirmenin mücadelesi içerisinde bulunacağım." ifadelerini kullandı. (HÜSEYİN IŞIK)