7 Temmuz 2018 Cumartesi

"AYBA 4 YILDA SÖKE'DE ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI"

BÜYÜKŞEHİR BÖLGE KOORDİNATÖRÜ FATİH AKKENTLİ, SÖKE'DE 4 YIL ÖNCE AYBA İLE BAŞLAYAN SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN ÖNEMLİ BİR MARKA HALİNE GELDİĞİNİ SÖYLEDİ

Fatih Akkentli yaptığı açıklamada, Evde kuaför ve berber hizmetinden sıcak yemeğe kadar bir çok yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Ayba'nın 24 saat vatandaşın yanında olduğunu belirtti.
Akkentli, "Dört yıl önce Ayba ile Söke’de başlayan serüvenimiz bugün halkımız ile gönül bağı oluşmasına sebep olmuştur. Her türlü sosyal yardımlarımız ihtiyaç sahiplerine zamanında sorunsuz ulaşıyor. Sayın başkanımıza böyle kutsal bir hizmetin başına beni görevlendirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Ayba Söke’mize halkımıza çok önemli katkıları olan bir birimimiz oldu. Olmaya da devam edecek." dedi.

"AYBA VATANDAŞIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEK"

Ayba'nın 24 saat vatandaşın yanında olduğunun altını çizen Fatih Akkentli, "Onlara kuaför ve berber hizmetinden, sıcak yemeğe, kömür ve diğer yardımları ulaştırıyoruz. Ulaştırmanın yanı sıra özel günlerinde de sohbetlerimiz ile yanlarında oluyoruz. Artık halkımız bizi evin bireyi olarak görüyor. Günlük yaşadıklarını bizimle paylaşmak için dahi aradıkları oluyor. Bizlerde gidiyoruz. Bu sevginin tarifi yok .Hepsine teşekkür ediyorum. Onun için diyoruz  ki Bir yerde hizmet varsa orada Özlem Çerçioğlu vardır." ifadelerini kullandı. (HÜSEYİN IŞIK)