3 Temmuz 2018 Salı

YAVUZ TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE SÖKE'DEN BAŞLADI

AK PARTİ'DEN AYDIN MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN METİN YAVUZ SEÇİM ZAFERİNİN ARDINDAN HIZ KESMEDEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Söke'de bugün ilk olarak Söke Esnaf Odaları ile bir araya gelen Metin Yavuz, Söke Ticaret Odası, Söke Genç İşadamları Derneği, Söke Ziraat Odası, Söke Ticaret Odası, Söke Ticaret Borsası'na teşekkür ziyareti yaptı.
Ziyaretleri sırasında Söke sivil toplum örgütü yöneticilerinin beklentilerini dinledi ve onlarla görüş alışverişinde bulundu.

COŞKULU VE KALABALIK PARTİLİ GRUBU TARAFINDAN KARŞILANDI

Metin Yavuz,  öğle saatlerinde Ak Parti Söke ilçe teşkilatında partililerle buluştu.
Parti binasında coşkulu ve kalabalık bir parti grubu tarafından karşılanan Yavuz burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de 24 Haziran günü büyük bir tarih yazıldığını ve bu tarihi  yazan kadronun içinde olmaktan dolayı onur duyduğunu belirtti.
Aydın’ın batısından 31 yıl sonra seçilen ilk milletvekili olmanın sorumluluğunun bilincinde olduğunu kaydeden Metin Yavuz, "Bugün sabahtan itibaren STK’ları ziyaret ediyoruz. Her bir STK’ya siyasi kimliklerini bir kenara bırakmalarını ve hizmete odaklanmaları gerektiğini söyledik. Artık rahatlıkla arayabilecekleri, ulaşabilecekleri, sıkıntıları olsa dükkanına gelebilecekleri bir vekilleri var. Artık fitneye fırsat vermeden Söke’de yapılması ve konuşulması gerekenleri konuşmalı ve yapmalıyız." dedi.

"HEDEFİMİZ YEREL SEÇİMLER"

24 Haziran'ın hemen ardından yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Metin Yavuz, "Yerel seçimler içim hazırlıklarımız başladı. Biz aday belirlemelerini son dakikaya bırakma niyetinde değiliz. Elini taşın altına koyabilecek, projeleri olan, biraz çılgın arkadaşlarımız olacak. Söke ve tüm ilçe belediyeleri ile birlikte Büyük Şehir Belediyesi'nin sarı binasına Ak Parti Bayrağı yakışır” ifadelerini kullandı.
Ak Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Söke'deki ziyaretlerinin ardından,  Germencik, İncirliova ve Didim parti teşkilatlarına da teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Yavuz, seçim sonrası gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceğini kaydetti. (HÜSEYİN IŞIK)