11 Ocak 2019 Cuma

SÖKE'DE AZBAZDAR, KUŞADASI'NDA AKDOĞAN

CUMHUR İTTİFAKI SÖKE'DE MHP'DEN BELİĞ AZBAZDAR'I, KUŞADASI'NDA DA AK PARTİ'DEN FUAT AKDOĞAN'I ADAY GÖSTERDİ

Kamuoyunda uzun süredir merak konusu olan Cumhur İttifakı'nın adayları bugün akşam saatlerinde netlik kazandı.
İttifakı oluşturan partilerin il ve ilçe başkanlıklarından resmi bir açıklama yapılmış olmamasına karşın, aday gösterilen isimler belli oldu.
Buna göre, Cumhur İttifakı Söke'de MHP'nin adayı Beliğ Azbazdar, Kuşadası'nda da Ak Parti'nin adayı Fuat Akdoğan ile 31 Mart seçimlerine katılacak.



MAKARAÇ, "İTTİFAKIN EN BÜYÜK DESTEKÇİLERİNDEN BİRİ OLACAĞIM"

Söke'de Ak Parti'nin aday adaylarından biri olan işadamı Tamer Makaraç, ittifak adaylarının belli olmasının ardından yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır bekleyişi içinde olduğumuz adaylık sürecinde sona gelinmiştir.  Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Reisimizin ve Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin yerel ittifak görüşmelerinin sonucu olarak Söke'nin yerel seçimlere MHP adayı ile yürümesi kararı çıkmıştır. Liderlerimizin kararlarını sorgulamadan, birlik ve beraberlik içinde, yılmadan, yorulmadan, iki parti bir yürek olacağız ve hep birlikte Sökemizi şahlandıracağız. 
Aday adaylığım sürecinde bana destek olan, varlığı ile güç veren tüm dost ve yakınlarıma teşekkürü borç biliyor, tevazu, samimiyet ve gayret ile yerel ittifakın en büyük destekçilerinden biri olacağıma kamuoyu önünde söz veriyorum." ifadelerini kullandı.

(HÜSEYİN IŞIK)