10 Ocak 2019 Perşembe

"AMACIMIZ SÖKE'DE İTTİFAKIN BAŞARISI"

CUMHUR İTTİFAKI'NIN AYDIN ADAYLARI AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ TARAFINDAN CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

Ak Parti Aydın aday tanıtım toplantısı Cumartesi günü saat 14.00'de Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ tarafından yapılacak.
Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe adaylarının da açıklanacağı toplantıya, MHP teşkilatı ve aday adayları da davet edildi.
Ak Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım da MHP Söke İlçe Başkanlığı'na yaptığı ziyarette, ilçe başkanı ve yönetimi ile aday adaylarını toplantıya davet etti.


AK PARTİ'NİN ADAY TANITIM TOPLANTISINA MHP'DE DAVETLİ 

Namık Yıldırım ziyarette yaptığı açıklamada, "Bugünkü ziyaretimizin asıl amacı. MHP İlçe başkanı ve yönetimi ile aday adaylarını Cumartesi günkü açıklamaya davet etmektir. Cumartesi günü bütün adaylarımızla hep beraber orada olacağız. Ak Parti ve MHP teşkilatlarının nasıl ortak olarak çalışabileceğini orada göstereceğiz." dedi.
MHP Söke ilçe başkanı Veysel Öztürk de, "Tabandaki birlik ve beraberliğimiz bu dönem her zamankinden çok daha fazla. Bu birlikteliğimizi 31 Mart'ta inşallah en üst seviyeye çıkarıp başarılı olacağımıza inanıyorum. Cumartesi günü 17 ilçe adayının tanıtımı yapılacak. Burada bize düşen ittifakın adayının hangi partiden veya kim olduğuna bakmaksızın çalışmaktır. Bizim için önemli olan adayın Cumhur İttifakı'nın adayı olmasıdır. Cumhur İttifakı olarak bizim amacımız Söke'yi 31 Mart'ta ittifakın adayı ve hizmetleri ile tanıştırmak olacaktır." şeklinde konuştu.

(HÜSEYİN IŞIK)