16 Ocak 2019 Çarşamba

CHP'DEN İYİ PARTİ'YE İTTİFAK ZİYARETİ

CHP SÖKE İLÇE YÖNETİMİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI LEVENT TUNCEL, İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ KAPSAMINDA İYİ PARTİ'YE ZİYARETTE BULUNDU

İyi Parti Söke İlçe Başkanı Çağlar Çelikez ziyarette yaptığı konuşmada, İyi Parti'nin ittifak kapsamında üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu belirtti.
İki partinin gerçekleştirdiği işbirliğinin 31 Mart'ta başarıyla sonuçlanacağını kaydeden Çelikez, "İyi Parti olarak üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Geldiğimiz bu noktada eskisi gibi kutuplaştırmalara yer verilmeyecektir. Bu seçimler hepimiz için son şans. Yerel seçimler öncesinde CHP ile yaptığımız millet ittifakı ile demokrasimizin geleceğini garantı altına alarak sahip çıkmak istiyoruz. CHP Söke Belediye başkan adayımız Levent Tuncel'i iyi tanıyoruz. Söke halkımız da teveccüh gösterirse Söke Belediye Başkanlığını kazanmasını temenni ediyoruz." dedi.

"BU SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIMIZDAN EMİNİZ"

CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya da konuşmasında, "Atatürk, demokrasi, cumhuriyet ve geleceğimiz meselesi varsa ki, bunları savunan partiler birleşme kararı almıştır. Bu işbirliği gücü ile birlikte 31 Mart yerel seçimlerine birlikte katılma kararı almışlardır. Karşımızdaki parti ise devletin imkanlarının tümünü kullanarak eşit şartlarda olmayan bir seçim yapacaktır. Fakat millet ittifakı ile milletimizin özgüveni ile bu seçimden zaferle çıkacağımızdan eminiz." şeklinde konuştu.

"BENİM DÖNEMİMDE SÖKE 4 KAT DAHA FAZLA HİZMET ALACAK"

CHP Söke belediye başkan adayı Levent Tuncel ise konuşmasında, "Çalışmalarımın tamamı Söke odaklı olacaktır. Söke'ye hizmet getirme konusunda büyükşehirle ilişkiler çok önemli. Seçimi kazanmamız halinde Söke'ye yapılacak hizmetler son 5 yılda yapılan hizmetlerin 4 katı daha fazla olacaktır. Sökemize hizmet etmek için yola çıktık. Yerel seçimi kazanarak ülke siyasetinde de söz sahibi olmak istiyoruz" dedi.

(HÜSEYİN IŞIK)