19 Ocak 2019 Cumartesi

ÖZAKCAN AÇIKLADI, TOYRAN ÇARŞAMBA GÜNÜNÜ BEKLİYOR

CHP'DEN İSTİFA EDEN EFELER BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÖZAKCAN, ADAYLIK AÇIKLAMASINI GAZETECİLERİN GENEL KURULUNDA YAPTI

Partisi CHP'nin tekrar aday göstermemesinin ardından aday olup olmayacağı merak konusu olan, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere Demokrat Parti'den katılacağını belirtti.
Özakcan Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin genel kurulunda yaptığı açıklamada, "Değerli arkadaşlarım seçime katılacağım kısmet olursa. Bu kararımı böylesine önemli bir kurulda, toplantıda önemli bir heyet karşısında açıklamak istediğim için affınıza sığınıyorum. Beni bağışlamanızı diliyorum. Çünkü çok merak ediliyor. Yurttaşlarımızdan duyulan memnuniyetin sonucu olarak gördüğümüz o karşılık elbette bizi büyük mutlu ediyor, huzur veriyor, vicdanen rahatlatıyor." ifadelerini kullandı.

TOYRAN 23 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇIKLIYOR

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan yaptığı adaylık açıklamasından saatler önce Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile birlikte, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Kuşadası'ndaki bir restoranda bir araya gelmiş ve bu durum adaylık yorumlarına yol açmıştı.
Edindiğimiz bilgilere göre, Özakcan'ın yaptığı açıklamanın ardından Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın da 23 Ocak Cuma günü geniş katılımlı bir toplantıyla Demokrat Parti'den adaylık açıklaması yapması bekleniyor.

(HÜSEYİN IŞIK)