18 Ocak 2019 Cuma

AZBAZDAR SAHAYA İNDİ

CUMHUR İTTİFAKI'NIN SÖKE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELİĞ AZBAZDAR SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

 Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkan adayı Beliğ Azbazdar, seçim çalışmalarına ilçe kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve ilçe emniyet müdürü Yalçın Şipal'i ziyaret ederek başladı.
Azbazdar'ı ziyaretleri sırasında, MHP Söke İlçe Başkanı Veysel Öztürk, Ak Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım ile her iki partinin yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.  
Cumhur İttifakı'nın Söke adayı protokol ziyaretlerinin ardından vatandaşla buluştu.
Yenicami Mahallesi'ndeki bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelen Azbazdar, onların sorunlarını dinledi ve sorularını yanıtladı.


"17 YIL SONRA GERİ DÖNÜYORSAM DEMEK Kİ BİR YERLERDE ARIZA VAR"

Azbazdar vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Bunca yıl sonra geri dönüyorsam, bana bu şehirde yeniden ihtiyaç duyuluyorsa, demek ki bir yerlerde bir arıza var. Sıkıntı var. Hele Büyükşehir yasası'ndan sonra sıkıntı daha da büyümüş. Vatandaş bunların hepsini bizzat yaşıyor ve çok iyi biliyor." dedi.
Söke'nin özellikle son 5 senede büyük hizmet sıkıntısı çektiğini kaydeden Beliğ Azbazdar, "O yol senin bu yol benim. Bir parselasyon sistemiyle Söke yönetilmeye çalışıldı, yönetilemedi. Bunu benim ifade etmem doğru değil ama halk bunu zaten biliyor. Bundan böyle söylemlerimizde "biz" derken bunun içerisinde Aydın Büyükşehir Belediyesi de var. Bundan sonra hizmetlerimizde büyükşehirle ele ele vereceğiz. Sayın Mustafa Savaş'la birlikte Söke ve Aydın'a hak ettiği hizmeti getireceğiz." şeklinde konuştu.


"SÖKE'NİN ÖZLEDİĞİ BİR İSİMLE YOLA BİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRDİ"

Cumhur İttifakı'nın Söke'de doğru bir isimle seçimlere gittiğini kaydeden MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk, "Söke'nin özlediği, yüreği Söke sevdalısı olan bir başkan adayıyla yola çıkmak Cumhur İttifakı olarak bizleri daha da güçlü kılıyor. Söke'yle ilgili uzun süredir hayallerimiz vardı. Söke’de Beliğ başkanımız, Aydın’da Mustafa Aydın'la hayallerimize kavuşacağız." diye konuştu.

"CUMHUR İTTİFAKI SÖKE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK"

Ak Parti ile MHP arasında kurulan Cumhur İttifakı'nın çok sağlam temeller üzerine kurulduğuna işaret eden Ak Parti Söke İlçe Başkanı Namık Yıldırım da konuşmasında, "Söke'de Azbazdar, Büyükşehirde de Mustafa Savaş seçim zaferinin ardından Söke'nin kaderi değişecek ve hizmetler Söke'ye akmaya başlayacak" dedi.

"PALAVRA PROJELER, TUTULMAYACAK VAATLER VERMEYECEĞİZ"

Gün içerisinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı'nın adayı Azbazdar, akşam da MHP İlçe binasında partisinin meclis üyesi aday adayları ve partililerle buluştu.
Azbazdar partililere hitaben yaptığı konuşmada, Söke'nin özellikle son yıllarda hizmet konusunda büyük sıkıntılar yaşadığına işaret ederek, "Projeler konusunda herkesin merakla beklediğini biliyorum. Biz Söke'nin fotoğrafına bakarak, Söke'nin öncelikli sorunlarını tespit edeceğiz. Bunları masaya yatırarak bunlar üzerinde çalışacağız. Biz işimizi anlatacağız, yapacağımızı anlatacağız. Geçmişte birilerinin yaptığı gibi palavra projeler yapmayacağız, tutulmayacak vaatler asla ama asla vermeyeceğiz. Yapacaklarımızı, yapabileceklerimizi anlatacağız, yolumuza devam edeceğiz. Projelerimizi üretirken Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın Mustafa Savaş ile de müşterek hareket edeceğiz." şeklinde konuştu.

"BU İTTİFAK GEÇİCİ BİR İTTİFAK DEĞİL"

Konuşmasında "Ben değil biz var" vurgusu yapan Söke Belediye Başkan adayı Beliğ Azbazdar, "İki parti arasında kurulan bu ittifak seçim ittifakı değildir. Sayın Genel Başkanımız da Salı günkü ziyaretimizde bunları bizzat ifade etti. Ayrıca özel olarak makamında yaptığımız görüşmede, her bir teşkilat üyesine selamlarını gönderdi ve bunları sizlere anlatmamızı istedi. 'Allah yolunuzu açık etsin' dedi. Dolayısıyla projelerimizi üretirken ilçe teşkilatı nihayet Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın Mustafa Savaş ile de müşterek projelerimizi birleştireceğiz  

(HÜSEYİN IŞIK)