18 Kasım 2018 Pazar

KUŞADASI ASLIHAN İÇİN AĞLADI

ANTALYA'DA GEÇİRDİĞİ TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN KUŞADALI ASLIHAN KOCAPINAR'IN CENAZESİ GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kuşadası Ege Mahallesi Hacı Mehmet Fuad Akkuş Camii'nde kılınan cenaze namazına, ailesi ve yakınları başta olmak üzere, Belediye Başkanı Özer Kayalı ve çok sayıda Kuşadalı katıldı.
Cenazede Aslıhan'ın ablası ve kardeşi, yakınlarının desteği ile güçlükle ayakta durabildi. Esra Nur Kocapınar, sık sık kardeşinin üzerinde buket olan tabutu başına gidip, gözyaşı döktü. Cenazede güçlü durmaya çalışan baba Okan Kocapınar, taziyeleri kabul etti. Aslıhan Kocapınar'ın cenazesi, kılınan namazın ardından götürüldüğü Kuşadası Yeni Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

ORGANLARIYLA 3 KİŞİYE HAYAT VERDİ

Vasiyeti üzerine böbrekleri ve karaciğeri ailesi tarafından bağışlanan Aslıhan Kocapınar'ın karaciğeri İzmir'de bulunan 28 yaşındaki bir kişiye, iki böbreği de Antalya'da organ bekleyen 2 kişiye nakledildi.
Aslıhan'ın babası Okan Kocapınar, "Kızımızın vasiyetini yerine getirdik. Bizim kızımız öldü, ancak başka Aslıhanlar ölmesin" dedi.

(HÜSEYİN IŞIK)