28 Kasım 2018 Çarşamba

SÖKE GARI'NDA "MUTLU SON" YAKIN

METİN YAVUZ, SÖKE TREN GARI İNŞAATININ KISA SÜRE İÇERİSİNDE TAMAMLANACAĞINI SÖYLEDİ

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, seçim bölgesinde yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde Söke Tren Garını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Yavuz, ‘‘Restorasyon çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Bu hızla devam ederse kısa vadede Söke Tren garı restorasyonunun tamamlanacağını düşünüyorum.'’ dedi.

"RESTORASYON ÇALIŞMALARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR"

Söke Tren Garı'ndaki restorasyon çalışmalarının durmasına neden olan yüklenici firma probleminin çözüme kavuşturulduğunu kaydeden Metin Yavuz, "Söke ilçe başkanımız ve belediye başkan aday adaylarımız ile birlikte seçim bölgemiz olan Söke’mizde bir takım ziyaretlerde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizden birisi de Söke Tren Garı Şefliğiydi. Belirli bir süre yüklenici firma kaynaklı aksamadan dolayı ara verilen tren garı restorasyon çalışmaları yeniden başladı. Hızlı bir şekilde de bu çalışmalar devam ediyor. Bölge müdürümüz ile de bu çalışmalar konusunda bir görüşme yaptık. Bu hızla devam ettiği takdirde inanıyorum ki kısa vade de Söke Tren Garı restorasyon çalışmaları tamamlanacaktır.’’ şeklinde konuştu.

(HÜSEYİN IŞIK)