1 Kasım 2018 Perşembe

DURUKAN'DAN PARTİLİLERE DİSİPLİN UYARISI

CHP SÖKE İLÇE BAŞKANI SUAT DURUKAN, YÖNETİCİSİNE, BAŞKANINA, ADAYINA HAKARET EDEN VEYA ALEYHİNDE ÇALIŞAN PARTİ ÜYELERİ HAKKINDA DİSİPLİN MEKANİZMASINI İŞLETECEKLERİNİ SÖYLEDİ

İlçe Başkanı Suat Durukan bu uyarıyı,  Söke Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Efkan Ceylan'ın tanıtım toplantısında yaptı.
Suat Durukan yerel seçimlere çok az bir süre kaldığının altını çizerek yaptığı konuşmada, "seçim sürecinde hepimize düşen görev, partimize, başkanımıza, aday adaylarımıza, belirlendikten sonra adayımıza, yöneticimize sahip çıkarak, birbirimize kenetlenip rakiplere koz vermemek olacaktır." dedi.

"BÜYÜKŞEHİR İLE SORUN VAR OYUNUNA GELMEYECEĞİZ"

Büyükşehir Belediyesi ile Söke Belediyesi arasında sorun varmış gibi gösterip, bu konuyu sürekli ısıtanların bulunduğunu da iddia eden Durukan, "Bu konuyu sürekli ısıtıp, başkanlarımıza dolayısıyla partimize zarar vermeye çalışanlar var. Bunların oyununa gelmeyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi özellikle içerisinden yıpratılmaya çalışılmaktadır. Herkes aklını başına alsın. Yönetim olarak, Cumhuriyet Halk Partili gibi görünüp sözleri, davranışlarıyla, partimize zarar verenleri dışlayacağız. Yöneticisine, başkanına, adayına hakaret edenler, partisi aleyhinde çalışanlar için disiplin mekanizmasını işleteceğiz." ifadelerini kullandı.

(HÜSEYİN IŞIK)