28 Kasım 2018 Çarşamba

AZBAZDAR, MHP'DEN ADAY ADAYI OLDU

SÖKE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI VE TARİŞ PAMUK BİRLİĞİ ESKİ BAŞKANI BELİĞ AZBAZDAR SÖKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN MHP'YE ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Beliğ Azbazdar hazırladığı aday adaylığı dosyasını MHP İlçe Başkanı Veysel Öztürk'e teslim etti.
Azbazdar yaptığı açıklamada, Sökelilerin hizmete büyük bir susamışlık içinde olduklarını gördüğü için aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu belirtti.
Azbazdar, "Söke'de hizmete susamışlık var. Hiç bir makam ve mevki şikayet yeri değildir. Çözüm üretme yeridir. Çözüm üretmek mecburiyetindedir. Küçüğü, büyüğü beni hiç ilgilendirmez. Kim hangi makamda oturuyorsa, hizmet üretmekle mükelleftir. Birbirini şikayet etmekle, birbirini çekiştirmekle, Aydın'da, Söke'de hiç bir yere varamazsınız. Bizim hizmet gereği birbirimize sarılmaya ihtiyacımız var. Bizim mücadelemiz bu memleketi yüceltme ve halka daha kaliteli yaşamı nasıl verebilirim mücadelesidir. Bu bir kavga değil, hizmet yarışıdır." dedi.


MECLİS ÜYELİĞİ BAŞVURULARI 15 EYLÜL'DE SONA ERİYOR

Belediye başkan adaylığının önemli bir hizmet yarışı olduğunu kaydeden İlçe Başkanı Veysel Öztürk de, meclis üyeliği yapmak isteyenlerin 15 Aralık tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerektiğini söyledi.
Öztürk, "Söke'de hizmet için ben de varım, ben de olmak istiyorum, hizmeti en iyi şekilde MHP çatısı altında yapabilirim diyen varsa, bütün Sökeli hemşehrilerimize kapımız 24 saat açık. Birikimi olan, Söke'ye hizmet için varım diyen bütün Sökeli arkadaşlarımızı buraya bekliyoruz." dedi.

MHP - AK PARTİ İTTİFAKI

Basın mensuplarının "Söke Belediye Başkanlığı için ittifak söz konusu mu?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan başkan Öztürk, "Şahsi değerlendirmeme göre Aydın'da bu işin içinde olabilecek illerden bir tanesi. İllerin içinde olduğu yerlerde ilçelerin dışarıda kalacağını düşünmüyoruz. Ancak biz yola çıkarken, bir şeye güvenerek değil, hizmet için yola çıktık. Birliktelik güç verir mi, mutlaka güç verir" şeklinde konuştu.

(HÜSEYİN IŞIK)