6 Kasım 2018 Salı

GÜLLÜBAHÇE'DE HER HAFTA BİR ŞENLİK VAR

SÖKE BELEDİYESİ TARAFINDAN GÜLLÜBAHÇE TURUNÇLAR MESİRE ALANINDA OLUŞTURULAN ORGANİK EL EMEĞİ ÜRÜN PAZARI'NDA HER PAZAR ŞENLİK HAVASI YAŞANIYOR
Söke Belediyesi tarafından Güllübahçe Mahallesi'nde Ekim ayı başında törenle hizmete açılan organik ve el emeği ürün pazarı yoğun ilgi görüyor. Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran da pazaryeri alanını ziyaret ederek gerek pazarcı, gerek gezmeye gelen vatandaşlarla bir araya geliyor. Söke Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler pazaryeri alanına adeta şenlik havası yaşatıyor. Panayır oyunları, mini konserler, sokak tiyatrosu gösterileri vatandaşların keyifli bir hafta sonu geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca alanda aşure, keşkek gibi yiyecekler de vatandaşlara ikram ediliyor.
“TURUNÇLAR TAM BİR CAZİBE MERKEZİ”
Organik ve El Emeği Ürün Pazarı’nın yanında bulunan mesire alanı Güllübahçe’ye gelen ailelerin piknik yapmasına, çocuk oyun alanı da çocukların güvenle ve keyifle eğlenmelerine olanak sağlıyor. Mesire alanında bulunan Belediye’nin kuruluşu olan LİMA Turunç Kafe; hem pazara hem de mesire alanına gelenlere hizmet veriyor. Güllübahçe Turunçlar bölgesinin otantik yapısı, Priene gibi büyük bir antik kentin varlığı ve Doğanbey Karina gibi doğa harikası Millipark’a yakın olması, bölgeyi tam bir cazibe merkezi haline getiriyor.  
(HÜSEYİN IŞIK)