23 Kasım 2018 Cuma

SÖKE'DE TRAFİĞE KADIN ELİ DEĞDİ

SÖKE'DE ŞEHİR İÇİNDE GÖREVE BAŞLAYAN BAYAN TRAFİK MEMURLARI MEMNUNLUK YARATTI

Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği'nde görevli 2 bayan memur yaklaşık 2 ay önce şehrin en yoğun noktalarından olan İstasyon Caddesi'nde görevlendirildi.
Özellikle bayan sürücüler tarafından çok sevilen kadın trafik polisleri, caddeyi kullanan araçların düzenli seyrini sağlamak için çaba gösteriyor.

SÖKE'DE İLK OLAN UYGULAMA OLUMLU TEPKİLER ALIYOR

Söke şehir içi trafiğine kadın zerafetini getiren bayan trafik polisleri Gamze Gemici ve Sayime Erol, "Vatandaş çok mutlu bu durumdan. Biraz önce bir amca geldi, "valla kızım siz geldiğinizden beri yollarda 2. sıra park göremiyoruz." dedi. Çok memnunlar. Olumlu tepkiler alıyoruz." diyerek yaşadıkları olumlu geri dönüşleri dile getiriyor.
Bayan Trafik Polislerinin durdurduğu bayan sürücüler de; “Trafiğe kadın eli değmiş olmasını çok beğendik. Özellikle sık sık yapılan kontrollerle trafiğin güveni artıyor. Çok mutluyuz, sürekli olarak böyle devam etmesini istiyoruz” dediler. 
Söke'de bir ilke imza attıklarını kaydeden İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise, "Vatandaş bayan polisi görünce daha duyarlı oluyor. Uygulamadan hem vatandaş, hem cadde esnafı, hem de biz memnunuz. Önemli olan Söke halkımızın trafik yönünden huzura erişmesi. Bunun için üzerimize düşenin gereğini yapmaya çalışıyoruz. " dedi.

(HÜSEYİN IŞIK)