2 Mart 2016 Çarşamba

TOPLANTIYA İSTİFACILAR DA KATILDI

DÜN AKŞAM TOPLANAN SÖKESPOR YÖNETİMİ BİRLİK VE BERABERLİK KARARI ALDI
Sökespor'un haftalık olağan toplantısı kulüp tesislerinde akşam saat 18:00'de başladı.
Yaklaşık 3 buçuk saat süren toplantıya, yaşanan antrenör krizinin ardından istifalarını açıklayan yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Başarılı teknik direktör Cevdet Çapar'ı görevden almasının ardından Söke Belediyesi'nden yapılan sert çıkış sonrası 6 yönetim kurulu üyesiyle birlikte istifasını açıklayan başkan Tamer Makaraç, "Arkadaşlarımızla birlikte görevimizin başındayız" dedi.

Tamer Makaraç başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu toplantısına, yönetimin belediye kanadı üyeleri belediye başkan yardımcısı Ahmet Karakaş ile meclis üyeleri Haluk Kutlay ve Yusuf Yaya da katıldı. 
Başkan Tamer Makaraç toplantı sonrası yaptığı açıklamada; Sökespor'un 3. Lig'e çıkması için ne gerekiyorsa yapılacağının altını çizerek; "Biz yönetim olarak krizi buzdolabına kaldırdık. Toplantıda birlik ve beraberlik kararı aldık. Bölgesel amatör ligde kalan son altı maçtan galip ayrılmak ve play-off maçlarında başarılı olmak önceliğimiz" dedi.

Buarada, başkan Tamer Makaraç toplantı öncesi takımın Muğlaspor maçı hazırlıklarını izledi Çalışma sonrası Murat Çaydemir'in doğum gününü kutlayan başkan Makaraç, ona elleriyle pasta yedirdi.