13 Mart 2016 Pazar

ALMAN TURİZM DEVLERİ KUŞADASI İÇİN BULUŞTU

ALMANYA'NIN BAŞKENTİ BERLİN'DEKİ TURİZM FUARINA KATILAN KUŞADASI HEYETİ TUR OPERATÖRLERİNE BİR TANITIM KOKTEYLİ VERDİ

Uluslararası Turizm Borsası (ITB) Fuarı'nda bir araya gelen turizmcilere Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul, TÜRSAB Kuşadası BYK Başkanı Fahrettin Çiçek, KODER Başkanı Tacettin Özden, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi ve SKAL Federasyon Başkan Yardımcısı Canan İnanç, Turizm Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Oğuzkaan, Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Rıza Esen ile fuar için Berlin’de bulunan turizmciler eşlik ediyor.  

 Alman Seyahat Acentaları Birliği DRV’nin  27-29 Ekim'de Kuşadası’nda gerçekleştirilecek Genel Kuruluna  katılımın yüksek olması ve Genel Kurulun yapılacağı  Kuşadası’nın tanıtımı amacıyla düzenlenen kokteyle kalabalık bir turizmci grubu katıldı. 

DRV Başkanı Norbert Fiebig, tüm üyelerini Kuşadası'ndaki Genel Kurula davet ederken; “DRV’nin 66. Genel Kurulunu Kuşadası’nda yapacağız. Bu dönemin özel bir önemi var. Bu nedenle tüm üyelerimizi Kuşadası’na davet ediyorum. Türkiye Almanya için çok önemli. Uzun yıllara dayanan bir işbirliğimiz var. Bize düşen sadece güneşli gün dostu olmamaktır. Puslu havalarda da dostlarımıza destek olmalıyız” dedi.

TÜRSAB adına konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Burak Tonbul’da “Öncelikle Genel Kurulun yapılacağı Kuşadası’nın tanıtımına katılımınız  ve özellikle turizm açısından zor günler geçiren ülkeme verdiğiniz destek ve dayanışma  için teşekkür ederim. DRV’nin 66. Genel Kurulunun bu güne kadar yapılanların en iyilerinden biri olacağına eminim” şeklinde konuştu. 

Belediye Başkanı Özer Kayalı ise, “Bu toplantıya Avrupa’nın bir numaralı Kongre Merkezi'nde ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Düzenlenen tanıtım toplantısına katılımın yüksek olması, 27-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek genel kurulun geniş katılımla yapılacağını gösteriyor” dedi.