10 Mart 2016 Perşembe

SAHTE RAKI ÜRETEN YAKALANDI

SÖKE'DE SAHTE RAKIDAN MEYDANA GELEN ÖLÜMÜN ARDINDAN, OLAYI ARAŞTIRAN POLİS EVİNİ İÇKİ İMALATHANESİNE ÇEVİREN BİR KİŞİYİ YAKALADI

Söke Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir kişinin ölümüyle sonuçlanan sahte içki olayının ardından araştırma başlattı.

Çalışma sonunda, Söke'de sahte içki satışı yaptığı belirlenen R.I’yı gözaltına aldı.

R.I’nın evinde ve otomobilinde yapılan aramada; içinde alkol bulanan 500 ml’lik 51 adet plastik şişe, üzerinde oksijen suyu yazılı 1 litrelik dolu şişe, içerisinde alkol bulunan 30 litrelik 2 adet plastik bidon, muhtelif ebatlarda içerisinde alkol kokusu bulunan 15 adet boş bidon, 1 adet plastik huni ve süzgeç, 1 adet elektrikli sıvı pompası ile içerisinde alkol bulanan 500 ml’lik 11 adet plastik şişe ile 5 adet boş bidon ve ambalaj ile toplam 91 litre sahte içki ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.  

Söke'de 7 Mart Pazartesi günü meydana gelen olayda, sahte rakı içen Ertuğrul Ş.(60) hayatını kaybetmiş, Selahattin.S. ise Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.