7 Şubat 2016 Pazar

TURİZMİN KALBİ KUŞADASI'NDA ATACAK

EGE BÖLGESİ AĞIRLAMA KONAKLAMA TEKNOLOJİLERİ VE EV DIŞI TÜKETİM FUARI 18 ŞUBAT'TA KUŞADASI'NDA BAŞLIYOR
Türkiye'nin dört bir yanından 300'ü aşkın firma ile 13 ülkeden gelen katılımcılar, kış ortasında turizm ateşini yakacak. 
Efes Kongre Merkezi’nde 18-21 Şubat 2016 tarihleri arasında Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği, Türkiye Aşçılar Federasyonu, Kuşadası Belediyesi, TÜRSAB işbirliğinde düzenlenecek Aegean Hosttech, sektörün nabzını tutacak.
Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Birliği Başkanı Tacettin Özden, fuarın zamanlama açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek "Ege’deki tüm oteller, malzeme ve ekipman ihtiyaçlarını artık Ankara, İstanbul ve Antalya'ya gitmeden bu fuardan karşılama imkanına kavuşacak” dedi.
Fuar kapsamında gürme lezzetlerin görücüye çıkacağını belirten Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Uğur Apak da, “Türkiye’nin dört bir yanından gelecek duayen şeflerimiz burada bayram havası estirecek. Profesyoneller hem fuarı ziyaret edecek hem gürme yarışmalarını izleyecek” şeklinde konuştu. 
Ege mutfağı ile dünya mutfağının bir arada sunulacağını belirten Apak, “ Ege’de olan otlar dünyanın hiçbir yerinde yok. Biz burada hergün tadımlık ot yemekleri sunacağız. Ege’ye özgü Şevketi Bostan, enginar gibi zeytinyağlı yemekleri ikram edeceğiz” dedi.