16 Şubat 2016 Salı

BELEDİYEDEN SÖKESPOR'A SERT ÇIKIŞ

SÖKE BELEDİYESİ TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİNİ SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden ve son 6 haftada aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Sökespor teknik direktör değişikliğine gitti.

Teknik Direktör Cevdet Çapar'ın sözleşmesini fesheden Sökespor yönetimi, takımın başına uzun yıllar takımı çalıştıran Aslan Yavuz'u getirdi.

Bu değişikliği sosyal medyadan öğrenen Söke Belediyesi'den basın bürosu aracılığıyla sert bir açıklama geldi.

Açıklamada, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluğun en güçlü adayı olan Sökespor'daki bu değişikliğin kabul edilemez olduğu belirtildi.

Alınan kararın gözden geçirilerek, yapılan yanlıştan dönülmesinin istendiği açıklamada, "Sökespor’da teknik adam değişikliği olduğunu, başarılı teknik direktörümüz Cevdet Çapar’ın görevine son verilerek Aslan Yavuz ile sözleşme imzalandığını biz de Söke kamuoyu gibi sosyal medyadan öğrendik ve şaşkınlıkla karşıladık. Sökespor son haftaların en başarılı takımıdır ve şampiyonluğun en güçlü adayıdır. Şampiyonluk hedefine, oyuncularımızın, teknik heyetin, taraftarlarımızın ve yönetim kurulumuzun tek yürek olarak inanıp hareket ettiği bir dönemde Hoca değişikliğini doğru bulmuyoruz. Bu değişikliğin yönetim kurulu üyelerine ve Kulüp Başkan Yardımcısı da olan Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Karakaş’a bile bilgi verilmeden Kulüp Başkanının tasarrufuyla yapıldığını öğrenmek bizi daha da kaygılandırdı. Sökespor bu kentin en önemli markalarından biridir ve kimsenin malı değildir.  Bu kulüp kişilerin kişisel öfkeleri, ya da kaprisleriyle yönetilemez. Başarılı bir dönemde gerekçesi bile ortaya konmadan gerçekleştirilen bu değişikliği normal kabul etmek mümkün değildir. Kulüp başkanı Tamer Makaraç’ı bu kararını gözden geçirip doğruları görmeye ve yanlıştan dönmeye davet ediyoruz. Sökespor sahipsiz değildir." denildi.