12 Şubat 2016 Cuma

ÇERÇİOĞLU SÖKE VE KUŞADASI'NDA

ÇERÇİOĞLU SÖKE VE KUŞADASI’NDA BÜYÜKŞEHİRİN ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ, VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke'de  Aski'nin yapımı devam eden şantiye alanı, itfaiye merkezi, Aydın Caddesi Hastane Kavşağı'nda yapımı planlanan Köprülü kavşak noktasını yerinde inceledi.

Öğle yemeğini Söke'de yiyen Başkan Çerçioğlu, Söke'de yapımı planlanan kültür merkezi ve nikah salonu için de yer tespiti yaptı.

Daha sonra Kuşadası'na geçen Çerçioğlu, burada yapılacak köprülü kavşak çalışmaları öncesi ASKİ Genel Müdürlüğünce yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi Caddesi ve Boyalık yolunun kesiştiği yerde yapımı planlanan köprülü kavşağın yapımı öncesi mevcut güzergâhlardaki yağmursuyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarını içeren bir dizi çalışma yapan Aski Genel Müdürlüğü kısa zamanda faaliyetlerini tamamlamayı hedefliyor. 

Başkan Çerçioğlu, çalışmalar tamamlandığında köprülü kavşak yapımı öncesi söz konusu güzergâhtaki tüm alt yapı sorunlarının sona ereceğini belirtti 

Kuşadası'nda Marina taksi durağını da ziyaret eden Başkan Çerçioğlu, taksici esnafı ile beraber bir süre sohbet edip çay içti. 

Başkan Çerçioğlu; "Kuşadası ilçesine yapacak olduğumuz Köprülü kavşak ve kavşak düzenlemeleri ile kesintisiz ve güvenli ulaşımı sağlayıp trafik sorununu en aza indireceğiz. İlk olarak Sabri Mumcu Caddesi, Kadınlar Denizi Caddesi ile Boyalık Yolu'nun kesiştiği mevkide çalışma başlattık. ASKİ'nin gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlamasının ardından köprülü kavşak yapımı için çalışmalara başlayacağız. En kısa sürede bu mevkide yaşanan trafik sorunlarını gidereceğiz. " dedi.