10 Mayıs 2017 Çarşamba

SÖKESPOR TRANSFERE HIZLI BAŞLADI

SÖKESPOR ORTA SAHA OYUNCUSU MURAT ÇAYDEMİR'LE SÖZLEŞME İMZALADI

Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal ve Yönetimi, geçen sezon devre arasından sonra Serhat Ardahan Spor'da forma giyen orta saha oyuncusu Murat Çaydemir’le sözleşme imzalayarak Çaydemir'i tekrardan kırmızı lacivert renklere bağladı.
Murat Çaydemir imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, "Ben kendi adıma o sene bu sene demek istiyorum,Söke halkımız ve taraftarımız ve teknik ekibimiz bu sene Sökespor'u hakettiği ve özlem duyduğu 3 lig'e hep beraber çıkaracağız inşallah. Buradan herkese söz veriyorum" dedi.
BAŞKAN GÜNAL,"ÇAYDEMİR ŞAMPİYON OLMAMIZ İÇİN TER DÖKECEK"
Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, "Murat Çaydemir bu sezon tekrar Sökespor'da şampiyon olmamız için ter dökecek. Murat Çaydemir iyi bir futbolcu Sökespor'a çok faydalı olacak. Yönetimimiz ve taraftarımız'da Çaydemir'i Sökespor'da tekrar görmek istedi. Kendisine teşekkür ediyoruz hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
AKALIN, "SÖKESPOR'UN ÇAYDEMİR'E İHTİYACI OLDUĞUNU HERKES GÖRDÜ"
Sökespor Genel Kaptanı İsmail Akalın da, "Murat Çaydemir yetenekli ve iyi bir oyuncu Sökespor'da olması gereken bir oyuncu geçen sezon ayrılmasından sonra takımın Murat Çaydemir'e ihtiyacı olduğunu herkes gördü. Onun için bu sene Kulüp Başkanımız Yusuf Günal'ın temasıyla Çaydemir yeniden Sökespor'lu olmuştur bütün camiaya hayırlı olsun." diyerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

SÖKESPOR'DA İÇ TRANSFERE 4 İMZA
Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal,"iç transfer görüşmelerimize Sökemizin evladı olan Recep Orta ile başladık ve anlaşma sağladık. 7 Numara Emre Bozatlı, stoperimiz Ali Aykan Keskin ve sağbek oyuncusu Aytaç gülen ile anlaşma sağladık. Diğer oyuncularımızla görüşmelerimiz devam ediyor." dedi. (NUMAN ÖLMEZ)