5 Mayıs 2017 Cuma

İŞTE İLK MEZUNLARIMIZ

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ SÖKE İŞLETME FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Söke İşletme Fakültesi'nin ilk mezuniyet töreni Yenikent'teki fakülte bahçesinde yapıldı.
Törene kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay, Ticaret Borsası Başkanı Salih Deniz Günal, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Refik Karataş başta olmak üzere davetliler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Fakültenin ilk mezunları, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik ile Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun olan 96 öğrenci oldu.
Söke İşletme Fakültesi Dekanı Profesör Fatma Neval Genç törende yaptığı konuşmada, kendisinin de memleketi olan Söke'nin ilk fakültesinin ilk mezuniyet töreninde dekan olarak yer almaktan büyük onur duyduğunu belirtti.
Genç, "Söke İşletme Fakültesi 2011 yılında kuruldu. 2012-2013 yılında aldığı ilk öğrencilerini bugün mezun ediyor. Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik ile Yönetim Bilişim Sistemleri ile faaliyetine başladı. Bu bölümlere baka bölümlerde eklendi. Fakültemizde Toplam 5 bölümde Bin 116 öğrencimiz var. Bugün Söke Fakültemizin açılan ilk bölümünün mezunlarını vermekten onur duyuyoruz" dedi 
Törende daha sonra fakülteyi derece ile bitiren öğrencilere ödülleri verildi. 
Törenin ardından grup Manifesto ve İrem'in seslendirdiği şarkılarla coşan öğrenciler mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı. (HÜSEYİN IŞIK)