8 Mayıs 2017 Pazartesi

SÖKE'NİN ŞAMPİYON KIZLARI

SÖKE HİLMİ FIRAT ANADOLU LİSESİ DART KIZ TAKIMI UŞAK'TA YAPILAN BÖLGE FİNALLERİNDE ŞAMPİYON OLDU

2016-2017 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Dart Grup müsabakaları Uşak'ta yapıldı.
Uşak Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakalara, Aydın şampiyonu Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi Dart Kız Takımı'nın da yer aldığı kızlarda 13 okul, erkeklerde de 15 okul katıldı.
Özellikle kızlarda yapılan müsabakalar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu.
Yarışmalarda Aydın'ı temsil eden Aleyna Bayrakçı, Fatma Toslak, Makbule Özusan ve Elifsu İnce'den oluşan Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi'nin kızları grupta Kütahya, İzmir ve Nevşehir takımlarını eleyerek çeyrek finale yükseldi.
Çeyrek finalde, Eskişehir ve Yarı Finalde de Antalya'yı temsil eden takımları mağlup eden Söke'nin şampiyon kızları Gaziantep'te yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Ali Tetik şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, "Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni Yılmaz Baz ve öğrencilerine bize bu sevinci yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz Gaziantep'te yapılacak Türkiye Şampiyonasında Aydın'ınımızı en iyi şekilde temsil etmek ve Türkiye şampiyonu olmaktır. Müsabakalara giderken bizlerden desteğini esirgemeyen kişi ve kuruluşlara da çok teşekkür ediyorum." dedi. (HÜSEYİN IŞIK)