11 Eylül 2014 Perşembe

TOPUKLU EFELER KARŞI KARŞIYA


TOPUKLU EFE LAKAPLI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU, MAHALLESİNDE KÖMÜR DEPOLANMASINA KARŞI ÇIKAN AYDIN'IN İLK BAYAN MUHTARININ GÖREV YAPTIĞI FATİH MAHALLE MUHTARLIĞI'NIN SUYUNU KESTİRDİ 
Pazar yerine kömür dökülmesini protesto etmelerinin hemen ertesi gününde suların kesilmesinin tamamen kasıtlı olduğunu söyleyen Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu, "'Sularınızı kestik. Bilginiz olsun' dediler. Hiç bir tutanak tutulmadı ve gerekçe söylenmedi. Bu durum belediyenin ayıbı ve hizmet kusurudur. Kömür protestosunun bir gün sonra olması sizce tesadüf müdür?" dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise, “Fatih Mahallesi Muhtarlığının kullandığı yer Aydın Büyükşehir Belediyesine ait bir mekandır. ASKİ Genel Müdürlüğü Kaçak Tespit Ekipleri tarafından bu mekanda kaçak su kullanıldığı tespit edilmiş ve durum tutanağa bağlanarak, kamu zararının devamına engel olunmak amacıyla su kullanımına son verilmiştir. Bu yasa ve kurallara aykırı biçimde su kullanımında bulunan tüm vatandaşlara yapılan standart bir uygulamadır.” denildi.