25 Eylül 2014 Perşembe

SÖKE ÇAYI'NDA TOP TOYRAN'DA


AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET ERDEM SÖKE ÇAYI ÜZERİNDEKİ DÜKKANLARIN YIKIMI VE BURADA UYGULANACAK PROJENİN GERÇEKLEŞMESİNİN SÖKE BELEDİYESİ'NİN İSTEĞİNE BAĞLI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Mehmet Erdem, AK Parti Söke İlçe Teşkilatı'nda Söke gündeminde yer alan konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi. 

Erdem, yıllardır Söke'nin gündem maddelerinin ilk sıralarında yeralan Söke Çayı ve buradaki dükkanların yıkımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdem, "Dün bu konuya ilişkin bizzat DSİ 21. Bölge Müdürü ile görüştüm. Görüşmede Söke Belediyesi'nin DSİ'ye başvurarak Söke Çayı üzerinde proje hazırladığını öğrendik. Söke Belediyesi burada bu dükkanları kaldırarak çay kenarı ve üzerinde bir rekreasyon çalışması yapacağını ifade etmiş ve başvuruda bulunmuş. DSİ Bölge Müdürlüğü Söke Belediyesi'nin bu yaklaşımına olumlu cevap vermiş.  Şuanda DSİ'nin teknik elemanları konu üzerinde çalışıyorlar. Söke Belediyesi'nin isteği üzerine belediyenin teknik elemanları ile de çalışmalar yapılmış. Bundan sonraki süreçte Söke Belediyesi istediği müddetçe bu proje devam edecek. Yani bu işin gerçekleşmesi Söke Belediyesinin isteğine bağlıdır" dedi. 

Mehmet Erdem, basın açıklamasının ardından Söke Çayı üzerinde bulunan Koyuncuoğlu Pasajı'ndaki esnafları ziyaret etti ve pasaj içindeki bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti.