27 Mart 2017 Pazartesi

YATAĞAN SÖKE'Yİ KOLTUĞUNDAN ETTİ

SÖKESPOR HELBOYS VE KORSANLAR TARAFTAR GRUPLARI SÖKESPORLU FUTBOLCULARIN HIRSLI OYNAMAMALARINDAN ENDİŞE DUYUYOR

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grup’un 24’üncü haftasında deplasmanda Yatağan Kaya Köstepen Stadı'nda Yatağanspor’a konuk olan lider Sökespor, maçtan 1-0 yenik ayrıldı.
Ev sahibi takımdan Mustafa Yıldırım'ın 7.dakika Sökespor ağlarına gönderdiği gol, maçta kaydedilen tek gol oldu. Sökespor Yatağan deplasmanında aldığı bu mağlubiyetle liderlik koltuğundan oldu.
Şampiyonluk yolunda ağır yara alan Sökespor haftaya evinde Pamukkalespor'u ağırlayacak. Bu skorla Sökespor’un puanı 45’te kalırken, Yatağanspor puanını 35’e çıkardı. Bal Ligi 8.grupta şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Utaş uşakspor da Aliağa deplasmanına konuk oldu.
Aliağa-Utaş uşak karşılaşmasından 90 dakika boyunca gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 berabere bitti. Sökespor-Pamukkale engelini aşıp Çiğlispor karşısında başarı sağlar ise; Utaş Uşakspor-Ödemişspor maçının yarıda kalması ve Utaş Uşakspor'un hükmen mağlup olması ve 2'li avarajın Sökespor'a geçmesinden dolayı Sökespor 8.grubu 53 puanla şampiyon olarak tamamlayacak. 8.grup takımlarından lider Çiğli Belediyespor ise haftaya bay takım olarak geçirecek. Sökespor Helboys ve Korsanlar taraftarlar grubu, şampiyonluk yolunda mücadele eden Sökesporlu futbolcuların hırslı top oynamadıklarını ve Pamukkale maçından endişeli olduklarını belirterek, "takımın şampiyon olmasını istemiyorlar mı?" diyerek tepkilerini dile getiriyor. (NUMAN ÖLMEZ)