5 Mart 2017 Pazar

SÖKE'DE GÜLEN TARAF OLMADI


SÖKESPOR-ÇİNE MADRANSPOR MAÇINDAN GOL SESİ ÇIKMADI. Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grup’ta oynanan Aydın derbisinde Sökespor ile Çine Madranspor Söke Şehir Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.
Her iki takımdan da gol sesi çıkmayınca 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı.

SÖKESPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK YARA ALDI

Sökespor bu sonuçla iki haftada 5 puan kaybederek şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Sökespor bu hafta kendi sahasında mutlak galibiyet için çıktığı Aydın derbisi olarak bilinen Çine Madranspor maçından 0-0 berabere ayrılarak çok değerli iki puan daha kaybetti. Söke’de iki takımda maça temkinli başladı.
Sökespor ev sahibi olarak daha üstün gözükse de Çine Madranspor’da Sökespor kalesinde zaman zaman gol aradı.
Maçın ilk yarısı berabere tamamlandı.
İkinci yarıda taraftarlar takımlarından sonucu değiştirecek goller bekledi ancak iki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince maç 0-0 sona erdi. Bu sonuçla şampiyonluk hesapları yapan Sökespor iki haftada Aydın takımlarına karşı kaybettiği 5 puanla büyük bir yara aldı.
AKALIN, "LİG DEVAM EDİYOR,DAHA BİTEN BİRŞEY YOK"
Sökespor Genel Kaptanı İsmail Akalın,"Daha 5 hafta var, girdiğimiz 3-4 net pozisyonumuz oldu fakat pozisyonları değerlendiremeyerek golü bulamadık.
Bir topumuz direkten döndü. Daha önümüzde 5 hafta var bu maçları alıp şampiyon olmak istiyoruz. Kalan 5 maçımızı da final havasında oynayıp yolumuza devem edeceğiz"dedi. (NUMAN ÖLMEZ)