27 Mart 2017 Pazartesi

KUŞADASI'NDA ANLAMLI TURNUVA

KUŞADASI'NDA ÇOCUK FELCİ YARARINA GOLF TURNUVASI DÜZENLENDİ İzmir Golf Kulübü ile Urla Rotary Kulübü ortaklaşa çocuk felci yararına golf turnuvası düzenledi.
Turnuvadan elde edilen gelir ise çocuk felci fon vakfına teslim edildi. İzmir Golf Kulübü ve Urla Rotary kulübü Pazar günü Kuşadası İnternational Golf Resort’da gelirinin tamamı çocuk felci fonuna aktarılmak üzere ve İzmir’de golfun yayılmasını sağlamak amacı ile bir golf turnuvası düzenledi. Urla Rotary Kulübü Başkanı Necdet Buyükbay ve turnuva proje lideri Tamer Aydıner Turnuvanın geleneksel olarak her sene düzenlenmesinin planlandığını söyledi.
Aydıner, “Kuşadasın’daki golf sahası ve yakın zamanda İzmir Urla’daki yeni Golf Sahalarını golf severlere tanıtmak, güzel bir günde beraber olmak, spor yapmak, golf severlerin birbirini tanımasına fırsat yaratmak amacındayız” ifadelerini kullandı.
Turnuvada 2 defa British opena katılmış, İngiliz golf takımını defalarca çeşitli turnuvalarda temsil etmiş David Neech 1938 yapımı sopasını geliri çocuk felcine aktarılmak, ve açık artırmada satılmak üzere hediye edildi. Turnuvadan elde edilen 1770 TL ve 105 Avro gelir ise çocuk felci fon vakfına teslim edildiği ifade edildi. (NUMAN ÖLMEZ)