28 Mart 2017 Salı

GENÇ KUAFÖR KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

SÖKE'DE KUAFÖRLÜK YAPAN 38 YAŞINDAKİ YELİZ ÖRNEK PİKNİK ALANINDA GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU YAŞAMINI YİTİRDİ

Aydın Caddesi üzerinde 5 Nolu Aile Sağlığı Merkezi yakınında oturan Kuaför Yeliz Örnek’in, Karacahayıt’ta geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirmesi Söke’de büyük üzüntü yarattı.
Atasoy Kuaför'de çalışan Yeliz Örnek, kendi gibi berber olan eşi Cem Örnek ve oğlu ile birlikte haftanın yorgunluğunu atmak amacıyla Pazar günü önce Serçin Yılan Balığı şenliğine gitti. 
Şenlikten erken ayrılan çift Karacahayıt’ta piknik yapmaya karar verdi. 
Piknikte fenalaşan Yeliz Örnek Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırıldı. 
Kalp krizi geçirdiği öğrenilen bir çocuk annesi Yeliz Örnek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Söke Ziraat Odası eski başkanlarından Muhsin Örnek’in amcasının gelini olan Yeliz Örnek’in cenazesi dün öğle namazına müteakip Kocacami’de kılınan cenaze namazından sonra Granta Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
Cenaze namazına AK Parti Söke Belediye Meclis üyesi Mehmet Yörük, Söke Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Samed Can, Çavdar’dan akrabaları, çok sayıda kuaför ve berber meslektaşları katıldı.
Oda Başkanı Samed Can, değerli bir meslektaşlarını kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını belirterek “Yeliz Örnek kardeşimiz mesleğinde iyi yetişmiş biriydi. Zamansız kaybettik. Takdiri ilahi. Allah geride kalanlarına sabır versin. Güler yüzlü tatlı dilli bir arkadaşımızdı.”dedi.