1 Şubat 2017 Çarşamba

SÖKESPOR'DAN SON GÜN BOMBASI!

BAL 8. GRUPTA ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYLARINDAN  SÖKESPOR ÇİNE MADRANSPOR'DAN KAPTAN KAAN AKGÜN'Ü TRANSFER ETTİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta mücadele eden Sökespor kulübü, Çine madransporspor kulübünden transfer ettiği orta saha oyuncusu Kaptan Kaan Akgül'ü renklerine bağladı. 
Sökespor'a transfer olan Kaptan Kaan Akgül, "Hedefe oynayan bir kulübe gelmek gerçekten güzel, bundan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Başta Sökespor Kulüp Başkanımız Yusuf Günal olmak üzere, Genel kaptanımız İsmail Akalın'a Hocamız Cevdet Çapar'a, Cevahir Parıldar'a ve benim transferim için çaba gösteren tüm yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Sökesporumuzun şampiyon olması için var gücümle mücadele edeceğim" dedi.

PARILDAR,"SÖKESPOR LAİK OLDUĞU 3. LİGE ÇIKACAKTIR"


Sökespor'da yardımcı hoca görevini yürüten Cevahir parıldar, "Kaptan Kaan Akgün istediğimiz bir transferdi ve devre arasında ilk düşündüğümüz bir futbolcu idi, bugüne nasip oldu, hayırlısı olsun Sökesporumuza ve Kaptan adına.Lig yeni başlıyor, 10 maçımız var. Hedefimiz 10'da 10. Uşak 9'da 9 yaparsa en kötü ihtimalle bir baraj maçı olur lig bugün yeniden başlıyor. Önemli olan düşmek değil tekrardan aslanlar gibi ayağa kalkabilmek, Kaptan'ın da bize katkı sağlayacağından hiç şüphemiz yok. Bu kulübü laik olduğu yere yani 3.lige yönetimimiz ,Cevdet Çapar hocamız ve taraftarımız ile çıkaracağız" dedi.


TECRÜBELİ OYUNCUNUN 56 MAÇTA 4 GOLÜ BULUNUYOR

Kaptan Kaan Akgün, daha önce 3. Lig takımlarından Arsinspor, Türkiye U21 1. lig, 1. lig takımı Orduspor ve Bölgesel Amatör lig takımlarından Zağnosspor ile Çine Madranspor'da oynadı.
Kaptan Kaan Akgün'ün 56 maçta 4 golü bulunuyor. (HABER-NUMAN ÖLMEZ)