18 Şubat 2017 Cumartesi

KURTBEYOĞLU YENİDOĞANLILARLA BULUŞTU

SÖKE KAYMAKAMI TAHSİN KURTBEYOĞLU, HALK TOPLANTILARININ İKİNCİSİNİ DÜN YENİDOĞAN'DA YAPTI

Kaymakam Kurtbeyoğlu, Yenidoğan'daki toplantıda mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.
Toplantıya, İşkur Müdürü Cemil Altın, SGK Söke Merkez Müdürü Recayi Sani Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür vekili Ömer Şimşek, Kadastro Birim Sorumlusu Ömer Ümit Gülmen, Müftü Ahmet Yayla, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan, Vergi Dairesi Müdürü Süleyman Demir, İlçe Sağlık Müdürü Ersev Kuyucu, Sosyal Hizmetler Müdürü ve Mal Müdürü katıldı.
Kurtbeyoğlu toplantıda, “Temel amacımız vatandaşlarımızın bizlere iletebileceği sorun, ihtiyaç ve talepleri almak. Çözebileceklerimizi hemen çözmek, çözemeyeceklerimizi de not alıp, çözmek için gayret sarf etmek.  Burada aklınıza gelen her sorun veya talebi bizlerle paylaşabilirsiniz. Bu mahallemizin veya bizim sorunumuz değil demeyin. Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. Daire müdürlerimizin çoğu burada. Burada olmayanların yerine ben cevaplayacağım.” dedi.
Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’nun açılış konuşmasının ardından vatandaşlar sorun ve taleplerini iletti. 
Toplantıya katılan Cemal Ovas, camilerinin hocası olmadığını belirterek “Cemaat dağıldı. Cami yeni yapılmıştı. İmam istiyoruz”dedi. 
Bunun üzerine söz alan Müftü Ahmet Yayla, camide görevli imamın 15 temmuz olayından sonra açığa alındığını belirterek geçici görevlilerle işi götürmeye çalıştıklarını söyledi. 
Necdet Özel adlı vatandaş, kendilerinden hem katı atık parası alınmasına karşın, vidanjör ücreti olarak da para alındığını belirterek sorunun giderilmesini istedi. 
Daha sonra söz alan vatandaşlar da, sulama kanalının çevresine tel örgü çekilmesini, okula soyunma odası, okula kütüphane, altyapı sorunları, karayolu üzerinde üst geçit talebi gibi isteklerini dile getirdi. (İSMAİL ERAVCI)