2 Şubat 2017 Perşembe

HIRSIZLAR DÜN GECEYİ DE BOŞ GEÇMEDİ

SÖKE ÇARŞIYA DADANAN HIRSIZLAR DÜN GECE DE BERBER VE BÖREKÇİ DÜKKANLARINA ZARAR VERDİ

Yenisöke Gazetesi'nin haberine göre, yeni yılla birlikte Söke Çarşı'da çok sayıda hırsızlık olayı meydana gelmeye başladı.
Daha önce Manavlar İçi'nde bulunan lokanta, çay ocağı ve depo gibi yerlere giren hırsızlar, önceki gün de Basmacılar Caddesi 2. sokakta bulunan ciğerci dükkanına girdiler.

DÜN GECENİN MAĞDURLARI BERBER VE BÖREKÇİ OLDU

Hırsızlar dün gece yine Basmacılar Caddesi'ni boş bırakmadı. 
Bu sefer Basmacılar 1. sokakta bulunan berber dükkanına girdiler. 
Aynı dükkana daha önce camları kırarak giren hırsızlar, bu sefer kapıyı zorlayıp içeri girdiler. 
İçerde bulunan bozuk paraları ve televizyonu götürdüler. 
Hırsızların bir sonraki durağı Akasya Sokak üzerindeki Haymanalı Düğün Salonu altındaki börekçi oldu.
Buradan bir bardak ayran içerek ayrılan hırsızlar, Haymanalı Düğün Salonu'nun birinci katına çıkarak demir kapıyı zorladılar. Başarılı olamayınca buradan ayrıldılar.

HIRSIZLARI GÜVENLİK KAMERALARI DA DURDURAMIYOR

Yüzlerine maske takan hırsızlar güvenlik kameralarına el sallayıp olay yerinden uzaklaşıyor. Basmacılar 1. sokakta kamera olmasına rağmen, 5 metre ilerideki berber dükkanına girip televizyonu götürebiliyorlar. 
Hemen her akşam çarşıdaki işyerlerine hırsız girdiğine dikkat çeken esnaflar, hırsızların adeta emniyet ile dalga geçtiklerini söylüyor.
Esnaflar, “Hırsızlar resmen çarşıya dadandı. Hırsızlardan usandık. Bakalım yarın hangimizin dükkanına girecekler. İşi o kadar ileriye taşıdılar ki Emniyet Müdürlüğü çevresindeki işyerlerine giriyorlar. Emniyete açıkça biz buradayız siz neredesiniz mesajı verdiklerini düşünüyoruz. Çünkü bunun başka izahı yok. Bu durum nereye kadar böyle gidecek merak ediyoruz.” dediler. (İSMAİL ERAVCI)