23 Şubat 2017 Perşembe

SÖKESPOR'A BİR FORVET DAHA

SÖKESPOR AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR'UN FORVET OYUNCUSU YUSUF BAHADIR KARAHAN'I RENKLERİNE BAĞLADI
HABER:NUMAN ÖLMEZ
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden Sökespor, Ayvalıkgücü Belediyespor'un forvet oyuncusu Yusuf Bahadır Karahan'ı kadrosuna kattı. 1993 doğumlu forvet oyuncusu Yusuf'un Türkiye Bölgesel Amatör Lig 2016-2017 sezonunda 12 maçı ve 4 golü bulunuyor. Karahan'ın formasını giymiş olduğu takımlar ise Antalya Asat Gençlikspor, Kınıkspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor.
SPORTİF DİREKTÖR AL,"BU EKİP İLE YOLUN SONU 3.LİG"
Sökespor'un Sportif Direktörü Mehmet Al,"Teknik Direktörümüz Cevdet Çapar ve Kulüp Başkanımız Yusuf Günal'ın direktifleri doğrultusunda Ayvalıkgücü Belediyespor'un forvet oyuncusu Yusuf Bahadır Karahan ile anlaşmış bulunmaktayız.Yusuf gerçekten bize katkı sağlayacağını inandığımız bir futbolcu, Sökespor'umuza hayırlu uğurlu olsun. Bu haftaki Didimbelediyespor maçı için Yusuf ve Fatih forma giyemiyecekler. Önümüzdeki maçlarda bize katkı sağlayacaklardır. Pazar günü Didim deplasmanına gidiyoruz zorlu bir maç, ancak bu ekip, Söke halkı ve taraftarları hep birlikte kenetlenmiş durumda ve inancımız çok yüksek inşallah bu haftada her hafta olduğu gibi sonuna kadar mücadele ederek, sahadan 3 puanla ayrılırız. Hedefimiz 3. Lig" dedi.
GENEL KAPTAN AKALIN,“DİDİM KARDEŞ TAKIMIMIZDIR"
Sökespor Genel Kaptan'ı İsmail Akalın da, “Ayvalıkgücü Belediyespor’dan forvet oyuncusu Yusuf Bahadır Karahan’ı da kırmızı-lacivert renklerimize bağladık ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.. İkinci yarıda da transfer ataklarımız devam ediyor. Bu hafta sonu Pazar günü de kardeş ve dost kulüp Didim Belediyespor ile yapacağımız maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Hedefimiz kesin Didim deplasmanından 3 puan alarak yolumuza devam etmektir .Söke Halkımızın ve şanlı taraftarlarımızın destekleriyle bu hedefimizi gerçekleştirmek için çaba sarfedeceğiz.Taraftarlarımızla Didim’e gidip centilmence maçımızı oynayıp puanımızı 41' e çıkararak yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.