15 Nisan 2016 Cuma

TURİZM HAFTASI KUŞADASI’NDA ŞENLİK HAVASINDA GEÇECEK

TURİZM HAFTASI KUŞADASI'NDA 15-22 NİSAN TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm Haftası kutlamaları, Atatürk Meydanı’nda gerçekleşecek bir törenle başlayacak. Açılış töreninin ardından oluşturulacak Turizm Korteji ise Kuşadası’nda şenlik havası estirecek.

Kuşadası, toplumda turizm bilincini geliştirmek ve iç turizmi canlandırmak amacıyla her yıl kutlanan Turizm Haftası boyunca renkli görüntülere sahne olacak. 

Kuşadası Kaymakamlığı ile Kuşadası Belediyesi işbirliğinde düzenlenen Turizm Haftası kutlamaları 16 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek bir açılış töreni ile başlayacak. 

Törenin ardından saat 15.00’da Kısmet Otel Kavşağı ile Kervansaray arasında bir Turizm Şenliği Korteji oluşturulacak. Kortejde mehter takımı, Kuşadası Belediye Bandosu, Milli Park ve Kadıkalesi canlandırmaları, canlı heykeller, halk oyunları ekipleri, Latin dans ve perküsyon grubu, jonglör ve animasyon gösterileri yer alacak. 

Öte yandan Kuşadası Su Ürünleri Kooperatifi, Kuşadası Yelken ve İhtisas Spor Klübü, KUAKMER, Kuşadası Belediyesi Oda Orkestrası, Değirmen Çiftliği, Zeytinyağı Müzesi ile Kuşadası Adviye Ertuğrul Acun Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi, EKODOSD, Kuşadası Aşçılar Derneği, Kuşadası Romanları Dans Grubu ve bandolu sirk grubunun çeşitli gösterilerle katılacağı yürüyüş, kutlamaları şenliğe çevirecek. 

Kutlamalar gün boyunca ilçenin farklı noktalarında düzenlenecek etkinliklerle devam edecek.