4 Nisan 2016 Pazartesi

KUŞADASI BELEDİYESİ'NDEN 6 YENİ PARK

KUŞADASI BELEDİYESİ HACIFEYZULLAH, KADINLAR DENİZİ, İKİÇEŞMELİK VE EGE MAHALLESİ'NDE TOPLAM 6 YENİ PARK YAPIYOR

Projelendirme çalışmalarının tamamlanmasının ardından uygulama faaliyetlerine başlanan yeni park alanlarında, çocuk oyun alanları, tek potalı basketbol sahaları, yürüyüş yolları, jimnastik aletleri, piknik masaları, çocuk oyun grupları, spor alanları, kedi evleri ve evcil hayvan sulukları ve otomatik sulama sistemleri yer alacak. 

Kadınlar Denizi Mahallesi Kasım Yaman Caddesi'nde parkın yapılacağı alanın tesviyesi tamamlanırken bitkilendirme çalışmalarına geçildi. 

İkiçeşmelik Mahallesi'nde Güneş Sokak ile Çamlıca Konakları mevkiinde bulunan Ferhat İlk Parkı'nın yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Parkta yürüyüş  yolları, çocuk oyun alanı, spor alanı, piknik masası yerleri ve yeşil alan yer alıyor. Ayrıca çocuk oyun gurubu, jimnastik aletleri, piknik masaları ve aydınlatma direklerinin  konulduğu parka alanında spor alanı en kısa zamanda sentetik zeminle kaplanacak.  

Ege Mahallesi 457. Sokak üzerinde bulunan Ali Kulalı Parkı'nın yapım çalışmasında son aşamaya gelindi. 

2005 yılında Kuşadası'nda yaşanan bombalı saldırıda yaşamını yitiren Deniz Tutum'un adının verileceği parkın yapımına da başlandı. Ege Mahallesi 438 sokak üzerinde bulunan ve projelendirme çalışmaları tamamlanan Deniz Tutum Parkı'nda hafriyat ve tesviye çalışmaları sürüyor. Proje dahilinde yürüyüş yolları, oturma alanları, aydınlatma, otomatik sulama sistemi ve sentetik zemin kaplamalı çocuk oyun alanı yer alacak.