25 Nisan 2016 Pazartesi

EGE BÖLGESİ OPTİMİST LASER YELKEN YARIŞLARI KUŞADASI’NDA YAPILDI

TÜRKİYE YELKEN FEDERASYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN YARIŞLARA 241 SPORCU KATILDI

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından, Kuşadası Belediyesi  ile Kuşadası Yelken ve İhtisas Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen Ege Bölgesi Optimist / Laser Yelken Yarışları Kuşadası’nda yapıldı.

Başlangıç noktası Kuşadası Halk Plajı olan Ege Bölgesi Optimist / Laser Yelken Yarışları 21-23 Nisan tarihleri arasında yapıldı. 20 Kulüp ile yaşları 7 ila 18 arası değişen 241 sporcunun katıldığı yarışlar Optimist, Optimist Junior, Laser 4.7,Laser 4.7 Junıor ve Laser Radial kategorilerinde yapıldı.
 
Ödül Töreninde konuşan Kuşadası Yelken İhtisas Spor ve Yat Kulübü Başkanı Behzat Kumbasar, "Bu organizasyona beş yıl aradan sonra yeniden ev sahipliği yaptığımız için büyük mutluluk duyuyoruz.  Sosyal sorumluluk, bireylerin ve kurumların çevreye ve içinde yaşadıkları topluma olan sorumluluklarıdır.” dedi.

Ege Bölgesi Optimist / Laser Yelken Yarışları’nda Optimist kategorisinde birinciliği Efe Tulçalı ve Yağmur Özcan, Optimist Junior kategorisinde birinciliği Okyanus Arıkan, Laser 4.7 kategorisinde birinciliği Rasim Yaşar ve Zeynep Tuncalı, Laser 4.7 Junıor kategorisinde birinciliği Yiğit Yalçın Çınak, Laser Radial kategorisinde ise birinciliği Berkay Abay ve Deniz Dağdelen aldı.