19 Nisan 2016 Salı

KUŞADASI’NDA 23 NİSAN DOLU DOLU GEÇECEK

KUŞADASI BELEDİYESİ 23 NİSAN'DA İSMAİL CEM MEYDANI İLE DAVUTLAR'DA GÜN BOYU ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEYECEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kuşadası’nda Çocuk Şenliği ile kutlanacak. 

Çocukların hoşça vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen etkinlikler 23 Nisan’da saat 12.00 ile 19.00 saatleri arasında Kuşadası İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanı ile Davutlar Kazım Dirik İlkokulu bahçesinde eşzamanlı olarak gerçekleşecek Çocuk Şenliği ile başlayacak. Çocuklar için eğlenceli aktivite ve gösterilerin yer alacağı şenlik programının ardından saat 19.00’da Marina karşısında yer alan Ada Kültür Merkezi’nde Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen “Hayalimdeki Kuşadası” konulu çocuk resim yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı yapılacak. Sergi hafta boyunca İbramaki Sanat Galerisi’nde devam edecek.   

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Ada Kültür Merkezi muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak. 11 yaşındaki İdil Olgar’ın John Sebastian Bach’ın ünlü La Minör Keman Konçertosu’nu icra edeceği konserde ayrıca, soprano Olcay Şahin’in anlatıcılığında Rus Besteci Sergei Prokofiev’in Peter ve Kurt adlı orkestra eseri sahnelenecek. 

Çocuk Bayramı kutlamaları 24 Nisan Pazar günü ise Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Erkan Yücel Sahnesi’nde saat 13.00’da Eş Tiyatro tarafından sahnelenecek olan “Şarkıcı Bülbül” adlı ücretsiz çocuk oyunu ile sürecek.