20 Nisan 2016 Çarşamba

SÖKE MHP'DEN ÇERÇİOĞLU'NA SERT ELEŞTİRİ

MHP SÖKE İLÇE BAŞKANI TURGAY AVCI, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NUN HALKTAN TOPLANAN PARALARI SİYASİ MENFAATLERİ UĞRUNA ÇAR ÇUR ETTİĞİNİ İDDİA ETTİ

Turgay Avcı yaptığı yazılı açıklamada; Aydın Büyükşehir belediyesinin 2015 yılı faaliyet raporundaki  gerçekleşme oranlarının bunun bir göstergesi olduğunu öne sürdü.

Avcı, " Özellikle proje üretsin diye oluşturulan daire başkanlığının bütçesinin gerçekleşme oranının % 1”de kalması BŞB”nin ipe un serdiğinin en büyük göstergesidir. Yatırım yapan Fen işleri bütçesinin gerçekleşme oranı ise % 42”lerde kaldı. Ancak sosyal hizmetlerin bütçesinin gerçekleşmesi % 72, basın yayın harcamalarının bütçesinin gerçekleşme oranı % 77 ile en yüksek oranda oldu. Görüldüğü üzere BŞB başkanı Özlem Çerçioğlu sadece siyasi menfaatleri için oy uğruna halktan toplanan paraları çar çur etmektedir." dedi.

Otopark paraları ile ilgili yolsuzluk iddialarınının üzerini örtmek için gazete toplatıldığını da öne süren Avcı, "Otopark paraları için ortaya atılan 4,5 milyon tl”lik yolsuzluk iddialarının üzerini örtmek için 20 Nisan günü Söke”mizde yayınlanan Yeni asır gazetesinin toplanmasını acaba kimler yapmıştır?" diyerek iddialarını sürdürdü.