29 Ocak 2016 Cuma

MUAYTHAİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI SÖKE'DE BAŞLADI

ÇOCUKLAR, GENÇLER, BÜYÜKLER BAY-BAYAN KATEGORİLERİNDEKİ ŞAMPİYONA 7 ŞUBAT TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

Söke Spor Salonunun şölen havasına girdiği şampiyonanın açılış töreninde ilk konuşmayı Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Selami Balkan yaptı. 

Balkan konuşmasında, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden gelen misafirleri Aydın ili Söke ilçesinde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek, tüm konukları aynı zamanda tanıtım elçileri olarak gördüklerini ifade etti.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş; Aralık ayı başında Türk Kadınlar Birliği’nin Türkiye Buluşması, Ocak ayı başında Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği buluşması gibi ciddi organizasyonların ardından kısa süre içinde Türkiye Muaythai Şampiyonası’na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Halil Durna, Türkiye Şampiyonası’na katılan tüm sporculara hatasız, kazasız maçlar diledi. 

Açılış töreninin ardından müsabakalara geçildi. Yaklaşık Bin 500 sporcu, hakem ve antrenörün buluştuğu Söke’deki Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda hergün 10.00 ile 20.00 saatleri arasında maçlar yapılacak. Sporseverler tüm müsabakaları ücretsiz olarak izleyebilecek. Şampiyona 7 Şubat’ta sona erecek.