2 Temmuz 2015 Perşembe

ÇOCUKLARA ŞENLİK MÜJDESİ


KUŞADASI BELEDİYESİ İLÇE MERKEZİ DIŞINDA YAŞAYAN ÇOCUKLAR İÇİN ŞENLİK DÜZENLİYOR

Kuşadası Belediyesi, ilçe merkezine uzak mahallelerde yaşayan çocukların yaz tatillerini eğlenerek ve öğrenerek geçirebilmesi için 15 günlük bir şenlik programı hazırladı. 

Şenlik kapsamında Kuşadası Belediye Tiyatrosu Erkan Yücel Oyuncuları, mahalle mahalle dolaşarak çocuklarla bir araya gelecek.

Tiyatro oyuncuları tarafından 3-18 Temmuz tarihleri arasında Yeniköy, Yayla, Çınar, Soğucak, Caferli, Kirazlı, Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinde düzenlenecek şenlik programı ile çocukların hoşça vakit geçirmesi amaçlanıyor. 

Kuşadası’nın merkeze uzak mahallerinde yaşayan ve sosyal aktivitelere ulaşma konusunda dezavantajlı konumda bulunan çocuklar için hazırlanan şenliğin ilk durağı 3 Temmuz’da Yeniköy olacak. 

Çocuk şenliği kapsamında, Kuşadası Belediye Tiyatrosu Erkan Yücel Oyuncuları tarafından  “Anne” adlı oyun sergilenecek ve çeşitli canlı performansların yanı sıra çocuklara drama eğitimi verilecek. 

Şenlikte ayrıca, çocukların eğlenerek öğrenmelerini sağlayacak balon ve kağıt katlama, yüz boyama gibi çeşitli yarışma ve etkinlikler de düzenlenecek.