6 Temmuz 2015 Pazartesi

AVANAK DEDEKTÖR KUŞADASI'NDA


SÖKELİ OYUNCULARIN DA KADROSUNDA YERALDIĞI KOMEDİ FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLIYOR
Senaryosunu Ergün Yıldırım ve Hamit Şahin'in yazdığı Görüntü Yönetmenliğini Abdullah Çuvadar'ın yaptığı "Avanak Dedektör" isimli Sinema Filminin çekimleri 10 Temmuz Cuma günü Kuşadası'nda başlıyor.
Kuşadasında ikinci sinema filmini çekecek olan yapımcı Hamit Şahin, geçtiğimiz yıl "3-2-1 Kestik" filmine imza atmış, birçok ünlü oyuncu ile yerel oyuncuları bir araya getirmişti. 
Yönetmenliğini Metin Güngör'ün yaptığı filmde sinemanın ünlü karakter oyuncuları; Tecavüzcü Coşkun, Yavuz Karakaş, Tuğba Özay, Esra Sönmezer, Ateş Fatih Ünal, Pekcan Türkeş, Mehmet Kurt, Muharrem Erdemir ve Uğurtan Sayıner'in yanısıra Sökeli popçu Cem Altıntaş ile Sökeli oyuncular Mustafa Kavruk, Zeki Varlı ve Emre Ercanoğlu da rol alacak. 
Filmin yapımcısı Hamit Şahin, "Sanatseverlerin karşılarına bu yaz unutamayacakları bir filmle çıkacağız. Birbirinden ünlü isimlerle çalışıyoruz. Şuan Kuşadası'nda görüntü yönetmenimizle birlikte mekanları inceliyor çalışmalarımızı sabahın erken saatlerinden itibaren devam ettiriyoruz. Kuşadası'nda birbirinden güzel tarihi dokusu bozulmamış yerler var. Bizler de bu tarihi dokuları izleyicilerimizle buluşturmak istiyoruz. "dedi.