9 Temmuz 2015 Perşembe

"AVANAK DEDEKTÖR" GÖRÜCÜYE ÇIKTI


ÇEKİMLERİ KUŞADASI'NDA BAŞLAYAN KOMEDİ FİLMİNİN BASIN TANITIMI KUŞADASI'NDA YAPILDI

Türk Sineması'nın eski ve yeni yüzlerini biraraya getiren filmin tanıtım galasına,  filmin tüm oyuncuları,yapımcısı,yönetmeni,basın mensupları ve sanatseverler katıldı. 

Yönetmenliğini Metin Güngör’ün yaptığı filminde, manken oyuncu Tuğba Özay, Ahmet Akbıyıkoğlu, Hollanda güzellik kraliçesi Deniz Akkoyun, Ateş Fatih Uçan, Pekcan Türkeş, Metin Güngör, Mehmet Kurt, Cem Batu Altıntaş, Emre Ercanoğlu’nun yanı sıra Sökeli oyuncular Mustafa Kavruk ve Zeki Varlı da önemli karakterleri canlandıracak.  
Bir cinayete tanıklık eden 3 kafadarın İstanbul’dan kaçarak Kuşadası’na gelmesiyle başlayan, Trakyalı, Egeli ve Doğulu 3 kafadarın yaşamak uğruna yaptıkları değişik işleri anlatan keyifli bir komedi filmi olan “Avanak Dedektör”ün sanat danışmanlığını Ömer Faruk Yıldırım, yapım koordinatörlüğünü de Arif Yaya Ertek yapıyor.
Filmin yapımcısı Hamit Şahin, “Sanatseverlerin karşılarına bu yaz unutamayacakları bir filmle çıkacağız. Birbirinden ünlü isimlerle çalışıyoruz. İzleyenlere eğlenceli,hoş vakit geçirteceğiz.Gülmeye doyamayacağınız bir film olacak. “dedi.
Filmin , Ekim-Kasım ayında vizyona girmesi bekleniyor.