17 Ocak 2017 Salı

SU ALTI GÜZELLİĞİ BU FOTOĞRAFLARDA

KUFSAD'LI FOTOĞRAFÇILARIN ÇEKTİĞİ OLUŞAN “DERİN TUTKU” FOTOĞRAF SERGİSİ İBRAMAKİ’DE AÇILDI

Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği üyelerinden Ahmet Azbazdar, Bülent Çalımlı, Cumhur Gedikoğlu, Eser Paşa ve Rüştü Kirman’a ait su altı fotoğraflarından oluşan serginin açılış törenine, Kuşadalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.
KUFSAD Başkanı Levent Köylü serginin açılışında, “Bugün Kuşadalı sanatçı arkadaşlarımızın deniz altında yakaladıkları o muhteşem kareleri sizlerle paylaşmak için buradayız. Sizler de tahmin edersiniz ki bugün burada sergilenen fotoğraflar büyük emekle çekilmiş fotoğraflardır.” dedi.
Belediye Başkanı Özer Kayalı da, “Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde biz inadına sanata ve sanatçıya değer veren bir belediye olmaya devam ediyoruz. İçinden geçtiğimiz günler o kadar karanlık ki bizler sanata ve bilime kucak açarak yolumuzu aydınlatmak istiyoruz. Böylesi bir dönemde bizlere su altının ışıklı yalınlığını gösteren değerli sanatçı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“Derin Tutku” isimli su altı fotoğraf sergisi 22 Ocak tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde gezilebilecek.