19 Ocak 2017 Perşembe

BÜYÜKŞEHİR'DEN GÜLLÜBAHÇE'YE YATIRIM HAMLESİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SÖKE'NİN GÜLLÜBAHÇE MAHALLESİ'NDE KANALİZASYON ŞEBEKESİ OLUŞTURACAK VE İÇME SUYU HATLARINI YENİLEYECEK
Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkilileri merkezden uzak mahallelerin sorunlarının çözümü amacıyla çalışmalar yürütüyor.
Bu çalışmalar kapsamında belediye yetkilileri merkezden uzak mahallelere ziyaretler gerçekleştiriyor.
Sorunların yerinde tespiti ve vatandaşların görüşlerinin alındığı ziyaretlerden ikisi Söke'nin Güllübahçe ve Akçakonak Mahallelerine gerçekleştirildi.
Ziyaretlere, CHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ertuğrul Yamen, Aski Su Kanal Daire Başkanı Hakan Olgaç ve Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürü Onur Yılmaz ile Söke Koordinatörü Fatih Akkentli katıldı. 
Ziyaret sırasında mahalle sakinlerine Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetler anlatıldı ve vatandaşların yaşadığı sorunlarla ilgili notlar alındı.
Meclis Üyesi Barış Altıntaş ziyarette yaptığı konuşmada; "Başkanımız bizlere ve bürokrat arkadaşlarımıza talimat vererek halkımızın sorunları ile yakından ilgilenmemizi istedi. Sevgili muhtarlarımızın zaman zaman bizden talepleri oluyor. Biz de bu şekilde hizmetlerin yapılıp yapılmadığını yerinde kontrol ederek öğrenmiş oluyoruz. Biz sizlerin ayağına oy istemeye gelmedik, seçim için gelmedik. Halinizi hatırınızı sormaya sayın başkanımızdan bir talebiniz varsa onu almaya geldik. Ayrıca Güllübahçe mahallemize başkanımızın bir müjdesi var. Güllübahçe Mahallemizin tarihinde ilk defa kanalizasyon alt yapısı oluyor. Aynı zamanda içme suyu hatlarının tamamı değişecek.Yaklaşık 33 bin metrelik bir alt yapı çalışması olacak.maliyeti 10 Milyon TL'yi bulan yatırım Sökemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Akçakonak Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldırım da; "Aciliyeti olan taleplerimizi yetkili arkadaşlarımıza ilettik. Sağolsun yerine geliyor. Mahallemizin girişinden iç tarafa kadar uzanan bir yolumuzun asfalt ihtiyacı var. Bugün duyduk ki sayın başkanımız yolumuzu bu seneki programa almış kendisine teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.
Güllübahçe Mahalle Muhtarı Ramazan Akgüneş ise; "Özlem Başkanımızdan Allah razı olsun. Ne zaman istesek ulaşıyoruz. Bugün bizim için büyük gün. Müjdeli haberi aldık. Mahallemizin  kanalizasyon alt yapısı oluyormuş. Çok mutluyuz. Ayrıca 50 yıllık içme suyu borularımızın hepsi değişiyor. Yaklaşık 10 milyon TL'lik bir yatırım geliyor. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.