22 Ocak 2017 Pazar

KUŞADASISPOR KAHVALTIDA BULUŞTU

KAHVALTI ORGANİZASYONUNA FUTBOLCULAR, KULÜP YÖNETİCİLERİ, TARAFTAR GRUBU VE BASIN MENSUPLARI KATILDI

Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda, sezonun ilk yarısı değerlendirildi. 
Yöneticiler, teknik heyet ve sporcuların pozitif anlamda dialoğu dikkat çekerken ikinci yarı için morallerin yüksek olduğu gözlemlendi. 
İlk yarıyı namağlup olarak lider tamamlayan Kuşadasıspor, devre arasında üç yeni transferle takımı güçlendirdi. 
Kahvaltıda yeni transferleri basın mensuplarına tanıtan Kulüp Başkanı Behçet Alp, “İkinci yarı daha güçlü bir Kuşadasıspor izleyeceğiz” dedi.

BAŞKAN ALP : “HEDEFLERİMİZE ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ”

Toplantıda kısa bir konuşma yapan Kuşadası Gençlik Spor Kulübü Başkanı Behçet Alp, “İlk yarıyı lider tamamladık. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Bizlerde tüm maçlara yönetim kurulumuzla birlikte katılıyoruz. Kuşadasıpor’un büyük bir ismi var. Bu yüzden üzerimizde ağır bir yük var. Kuşadasıspor’un karşısına çıkan rakipler büyük bir hırsla sahaya çıkıyor. Her ne kadar kulübümüzün ismi büyük olsada maç sahada kazanılıyor. Her maça ayrı bir motivasyonla hazırlanmamız gerektiğini öğrendik. Ayrıca taraftar gruplarımıza da teşekkür ediyorum. Yağmur, çamur demeden her maçımızda bizlere destek verdiler” dedi. 

“BU YILI VEFA YILI İLAN ETTİK”

Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirten Alp, ekonomik anlamda herkesin kötü bir süreçten
geçtiğini ve kimseden takıma destek isteyemediklerini söyledi. 
Yönetim Kurulu’nda karar alarak bu yılı vefa yılı ilan ettiklerini ifade eden Alp, “Zor bir döneme denk geldik. Bu sene bizim vefa yılımız. Herkesin elini taşın altına koyduğu, herkesin fedakarlık yaptığı bir yıl oldu. Bu bağlamda takvim bastırdık. Bu konuda da desteğe ihtiyacımız var. Hem duvar hem masa takvimlerini satarak kulübümüze destek sağlamak istiyoruz” dedi.

YENİ TRANSFERLER BASINA TANITILDI

İkinci yarıya daha güçlü çıkmak için 3 transfer yapan Kuşadasıspor, yeni oyuncularını basına tanıttı.
Çeşitli profesyonel kulüplerde oynayan Semih Aral, Emre Kızılboğa ve Ali Özer’in transferinin gerçekleştiğini açıklayan Başkan Alp, “Kuşadasıspor’un başarısına destek vereceklerine inancımız sonsuz. Birinci yarıdan daha iyi bir performansla şampiyonluk balosunda bir araya geleceğiz. Bu formanın hakkını hep birlikte vereceğiz. Kuşadasıspor’un formasını taşımak onurdur” şeklinde konuştu. (HÜSEYİN IŞIK)