18 Ağustos 2015 Salı

SÖKE VE KUŞADASI'NDA YOLLAR YENİLENİYOR

SÖKE VE KUŞADASI'NDA YILLARDIR VATANDAŞLARIN ŞİKAYETLERİNE NEDEN BOZUK YOLLAR VE KALDIRIMLAR TEK TEK DÜZELTİLİYOR

Söke merkezde Futbol Sokak, Alan Sokak, Eren Yıldırım Sokak, Özbaş Sokak, Korhan Caddesi, Ömer Koyuncuoğlu Caddesi, Comfort Evleri Yanı, Bakcan ve Boğaziçi Sokak gibi önemli arterlerde yol yenileme çalışmaları tamamlandı. 

Söke Belediyesi Şantiye ekipleri halen Yenikent Mahallesi Fakülteler Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi Okul Sokak ve Savuca Mahallesi’nde iki ayrı noktada çalışma yapıyor.

Söke merkezde 60 Bin metrekare, çevre mahallelerde ise 35 Bin metrekarenin üzerinde parke taşı döşendi.

Kuşadası Belediyesi de yıllardır bozuk olan yol ve kaldırımalar tek tek düzeltiliyor. 

Sealight Otel, Seapearl Otel ve Kuşadası Anadolu Meslek Ve Turizm Otelcilik Uygulama Otellerini birbirine bağlayan Kadınlar Denizi Mahallesi’ndeki 18. Sokak’ta yapılan sıcak asfalt çalışması bölgenin ulaşımını önemli ölçüde rahatlattı.

Şehiriçi minibüslerinin de güzergahı olan yolda araç kullanımının içinden çıkılmaz bir hal aldığı yol tamamen kazıldı ve sıcak asfalt döküldü. 

Çevre yolunda ise yapılan köprülü kavşak sonrası önleri kapanan, araç ziyaretinin zor bir hal aldığı Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan dükkanlar için bir tali yol yapıldı. 

Kirazlı yolu kavşağından 28’inci sokağa kadar yaklaşık 3 bin metre kare kilit parke taşı döşenen tali yol, mağdur dükkan sahiplerini sevindirdi. 

Kuşadası'nda halen Camiatik Mahallesi’nde bulunan İlker, Hilal, Sülüni Kartal, Şahin, Doğan, Güvercin, Serçe, Kuğu, Kanarya ve Kanarya 1 sokaklara kilit parke taşı döşeme işlemine devam ediliyor. 

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden verilen bilgiye göre bölgeye toplam 28 bin metre kare parke taşı döşenecek.