27 Ağustos 2015 Perşembe

HALI SAHA TURNUVASINA BAŞVURULAR BAŞLADI

SÖKE BELEDİYESİ CUMHURİYET KUPASI HALI SAHA TURNUVASI 7 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Söke Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 9.’su gerçekleştirilecek olan Belediye Başkanlığı Halı Saha Futbol Turnuvası 07 Eylül-29 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacak.  Turnuva bu yıl ‘Söke Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Halı Saha Turnuvası’ adı altında gerçekleştirilecek.

İlçedeki kamu kurum, kuruluşlar ve mahalleler arasında dostluk ve arkadaşlıkları pekiştirmek bir yandan da organizasyon kapsamında spor yapmalarına katkı yapması amaçlanan turnuva ile ilgili olarak kuruluşlar turnuvaya davet edildi. 

Turnuvaya katılmak isteyen takımların en geç 31 Ağustos 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Söke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları istenirken, turnuva karşılaşmaları ile ilgili 2 Eylül Çarşamba günü Belediye Meclis Salonunda kur’a çekimi gerçekleştirilecek.

Bu yıl 9.’su düzenlenen Söke Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasında final maçları ve kupa töreni bu yıl 92.’sini kutlayacağımız Cumhuriyetimizin Kuruluş Yıl dönümü haftasında yapılması planlanıyor.